Nieuw: Qlik Sense!

sense,nieuw,qlik sense, bi

Geeft je intuitie de vrijheid. Enterprise-klasse data visualisatie & ontdekkingen laten uw instinct de weg bepalen.

Qlik Sense Desktop biedt een intuïtieve drag-and-drop ervaring die data visualisatie en het doorzoeken van data en storytelling in een aparte geïnstalleerde Windows client mogelijk maakt. De visualisatie apps kunnen eenvoudig lokaal worden gebundeld en opgeslagen om deze makkelijk te kunnen delen en te laten openen door anderen. Ook mensen die niet gewend zijn om met BI-oplossingen te werken kunnen aan de slag met Qlik Sense door simpelweg een Excel-document in de applicatie te slepen of in diverse bedrijfsdatabronnen te duiken.

Qlik Sense Desktop is gratis voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik en biedt de mogelijkheid om onbeperkt apps te ontwikkelen en bestanden te delen.

laptop-sense-video-play

Bekijk het introductie filmpje

 

Het complete Qlik Sense aanbod, dat naar vanaf september 2014 beschikbaar is, zal server based zijn. Gebruikers zijn in staat om vanaf elk apparaat aanpassingen op serverniveau door te voeren. Dit maakt flexibel mobiel gebruik, samenwerking, delen van informatie en data-integratie mogelijk. Daarnaast bevat Qlik Sense belangrijke functionaliteiten voor grote organisaties en wordt de datakwaliteit gewaarborgd door middel van data security en data & applicatie governance. Alle Qlik Sense oplossingen indexeren de data, zodat gebruikers deze data direct kunnen ontdekken en visualiseren.

Qlik Sense Desktop is een perfecte manier om gebruikers kennis te laten maken met Qlik. Men kan ervaren hoe geweldig het is om eigen data betekenisvol, visueel en zelfs leuk te maken. Door een voortdurende focus op eenvoud en gebruiksgemak maken we de belofte van echte self-service BI waar

– Sabine Palinckx, Country Manager van Qlik Benelux