We hebben het gehaald!

E-mergo werd 1 oktober 2016 alweer 15 jaar oud! Om dit te vieren is E-mergo een fietstocht gaan maken naar Qlik in Lund,Zweden. Op woensdag 28 september vertrokken wij vanuit ons kantoor in Delft en op de dag van het jubileum arriveerden wij bij Qlik in Lund.

Lund was als bestemming gekozen omdat Qlik (voorheen QlikTech en QlikView) hier in 1993 is opgericht. Als Qlik Elite Solution Provider vonden wij het een leuk idee om voor het jubileum hier naartoe te fietsen. 1 Oktober werden wij warm onthaald door de medewerkers van Qlik in Lund. Christof Majer, VP Global Partner Sales bij Qlik, nam hierin het voortouw. “Het is een enorme eer dat E-mergo de tocht van Nederland naar Zweden gemaakt heeft. Geen enkele andere partner heeft ooit zoiets gedaan” vertelde hij toen wij aankwamen.

 

Woensdag 28 september om 6 uur ’s ochtends vertrok het eerste team vanuit het kantoor in Delft. Gedurende 4 dagen zijn wij in estafette vorm van Delft naar Lund gefietst onder begeleiding van enkele auto’s en een camper. Tussen het fietsen door werden veel van onze klanten bezocht. Tijdens deze bezoekjes vertelde we over onze CO2 neutrale fietstocht naar Zweden, de speciale Qlik app en gaven wij een taartje af. De 970 kilometer lange reis verliep niet zonder slag of stoot maar na zo’n 20 lekke banden, 4 losgeschoten fietskettingen en 2 heftige regenbuien is het team van 24 personen toch aangekomen bij Qlik in Lund.

De laatste 70 kilometer werden wij vergezeld door 3 Qlik medewerkers geheel gekleed in Qlik wielrenkleding; Christof Majer (VP Global Partner Sales) Jimmie Gull(VP Product Operations) en Tom Ricks (Recruitment Director). Deze 3 heren hebben ons als verassing opgewacht bij de laatste veerpont. Eenmaal aangekomen bij Qlik werd er een hapje gegeten en werden verhalen gedeeld. Wij vertelde het verhaal van ons 15 jarig bestaan en de medewerkers van Qlik vertelde hoe het bedrijf in 1993 ooit is ontstaan in Lund. De hele reis was op de voet te volgen op social media en via de speciale Qlik Sense app.

 

Bekijk de Lund app!