Nieuw: QlikView November 2018

qlikview, qlikview november 2018, qlikview november, qlikview release, qlikview download

QlikView November 2018 is beschikbaar en bevat verbeteringen die zijn ontworpen om visualisaties, wereldwijde ondersteuning en prestaties te verbeteren. Bekijk hieronder de top 4 veranderingen en download de gratis desktopversie.

1 Mooiere datavisualisaties dankzij Skia Graphics

Deze vervangt de verouderde GDI+ bibliotheek. Skia graphics worden beschikbaar gesteld via APIs die op verschillende hardware en software platformen werken om tekst, vormen, schaduwen en nog veel meer te tonen.

 qliktech,qlik sense, qlikview, qlik datamarket, data, business intelligence, e-mergo.nl

2 Toevoeging van ICU (international components for unicode) bibliotheken

Deze reeks Java- en C / C ++ -bibliotheken ondersteunt uw globaliseringsdoelen en zorgt voor consistent applicatiegedrag op verschillende platforms en in verschillende regio’s door verbeterde ondersteuning voor niet-Engelse tekens, het sorteren van numerieke reeksen, SET variabele opmaak en meer.

3 Nieuwe Logs

QlikView November bevat twee nieuwe logbestanden, die snel en eenvoudig kunnen worden ingeschakeld. Het Engine Performance Log valideert prestatieniveaus en bepaalt waar, hoe en waarom inefficiënties optreden binnen de applicatie. Het Reload Performance Log kan bepalen welke documenten in uw toepassing de meeste bronnen verbruiken.

qlik sense, qlik sense april

4 File Exists in QlikView Publisher

De “File Exists” -taak is een interessante verbetering voor QlikView Publisher. Als een ondersteunende taak kan File Exists een vervolgtaak activeren voor het maken van een bestand in de QlikView omgeving. Dit is vooral handig wanneer bestanden op onregelmatige tijdstippen in uw systeem worden gemaakt.

 

Bekijk de QlikView November 2018 video

 

Mail ons         Bel ons         Plan een afspraak in

Download QlikView  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Misschien vind je dit ook interessant: