Nieuwe prijzen TimeXtender

TimeXtender Beheer, TimeXtender, Discovery Hub, Data Management Platform, e-mergo.nl

TimeXtender zal per vandaag haar prijzen aanpassen en in een meer consumption-based model gieten. We zien in de markt dat dit steeds gangbaarder is, maar TimeXtender zou TimeXtender niet zijn als ze ook dit niet zo simpel mogelijk zouden houden. Het doel is om zo een meer passend model te hebben voor iedere organisatie en zo beter bij te kunnen dragen aan het gemak om je data ten volle te kunnen benutten. In dit blog leggen we het nieuwe prijsmodel aan je uit.

Oké, oké, makkelijker dan de huidige flatfee zal het niet worden. Daarom is het fijn dat wij als E-mergo met je mee kunnen denken en een goede inschatting kunnen maken wat dit voor jouw organisatie zal betekenen.

Let op: De nieuwe prijsstelling is niet van toepassing op bestaande subscripties

Het nieuwe prijsmodel

In het nieuwe model kan TimeXtender gebruikt worden door de inzet van credits. Een credit kost 3,33 EUR en is in bulk (met korting) aan te schaffen. Ook kan er gekozen worden om de verbruikte credits maandelijks achteraf te betalen. De verbruikte credits worden dagelijks gemeten aan de hand van onderstaande tabel:

Type Credits
ODX 8
DWH 8
Shared Semantic Layer (SSL) 0,5

Voor partijen die TimeXtender overwegen, maar nog niet goed weten hoe ze tot een juiste inschatting van gebruik kunnen komen zullen we het een en ander proberen te verduidelijken. E-mergo heeft tientallen implementaties gedaan en op basis van die ervaringen hebben we dit nieuwe model afgezet tegen een SMB, SMB-Plus en Enterprise opzet. Het betreft een gemiddelde inschatting en zal niet opgaan voor alle organisaties. Om te komen tot een specifieke inschatting gaan we graag samen in gesprek om te ontdekken wat TimeXtender voor jouw organisatie kan betekenen.

ODX DWH SSL Credits p/d Total EUR p/d Total EUR p/m
SMB 1 1 6 19  €         63,27  €     1.898,10
SMB-Plus 1 2 16 32  €       106,56  €     3.196,80
Enterprise 1 3 40 52  €       173,16  €     5.194,80

SMB

Opzet met 1 enkele omgeving om de normaal handmatige werkzaamheden het hoofd te bieden. Idealiter richten we een omgeving in met minimaal een ontwikkel en productieomgeving, maar dat zal niet voor iedere organisatie haalbaar zijn gezien de kosten van software, hosting etc. Vaak is een dergelijke omgeving nog overzichtelijk en, zeker met TimeXtender, handelbaar. Zodra dit niet meer het geval lijkt, zullen we adviseren te upgraden naar een omgeving met 2 of meer omgevingen.

SMB-Plus

2 omgevingen om ontwikkelwerkzaamheden van Productie te scheiden.

Enterprise

De Enterprise omgeving heeft 3 omgevingen; een Development, Test en Productie omgeving. Dit is nodig om alle werkzaamheden overzichtelijk en georganiseerd te houden voor grotere data omgevingen. In onze opzet is deze 1 keer uitgevoerd. Om klaar te zijn voor fallback scenario’s zien we ook dat onze klanten deze dubbel uitvoeren, wat niet is meegenomen in deze analyse.

 

Waarom TimeXtender?

Duurt het lang om een data warehouse binnen je bedrijf op te zetten of bij te houden? Wellicht dat jouw organisatie zou kunnen profiteren van de Data Estate van TimeXtender. Deze software is gericht op het oplossen van veelvoorkomende problemen rondom de ontwikkeling van een data warehouse. Met behulp van automatisering en machine learning technologieën zorgt dit platform ervoor dat het bouwen van een data warehouse niet langer een kostbaar en tijdrovend proces is.

E-mergo

Omdat de technologie zich sneller ontwikkelt dan de mens ligt bij ons de focus om herhaaldelijk en tijdrovende processen zo veel mogelijk te automatiseren voor jouw organisatie. Hierdoor kunnen we je helpen om kosten te besparen en ruimte te creëren voor de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden. Mede daarom zijn we fan van TimeXtender en hebben we ons kunnen bekronen tot TimeXtender Partner of the Year(2019, 2020, 2021).

Benieuwd naar wat TimeXtender voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder of plan direct een afspraak in.

plan een afspraak in