Colliers International kiest voor TimeXtender®

Om alle data te kunnen combineren en de betrouwbaarheid en de kwaliteit ervan te verhogen, ging Colliers International op zoek naar een ETL-specialist. ETL-specialisten blijken echter schaars en kostbaar. In die zoektocht kwam het bedrijf in contact met E-mergo en met TimeXtender. Na een aantal gesprekken en een ‘Proof of Concept’ besluit Colliers International tot implementatie van TimeXtender als modern data management platform.

Het Resultaat

Geen ETL Specialist nodig

Dankzij de Discovery Hub wordt het ontwikkelen en het beheren van een modern data warehouse mogelijk zonder dat het nodig is een ETL-ontwikkelaar in dienst te nemen. Doordat de Hub geautomatiseerde SSIS script genereert blijft het ontwikkelen en beheren van het platform eenvoudig.

Nieuwe verdienmodellen

Integratie van meerdere databronnen en verschillende type databronnen in de Hub waardoor nieuwe informatie-producten voor de business en voor klanten sneller kunnen worden opgeleverd. Met de Hub is bijvoorbeeld ook een nieuw verdienmodel gecreëerd doordat klanten ook kunnen worden voorzien van dashboards.

Automatisering

De Hub schoont systematisch data op en genereert automatisch documentatie, lineage en volledige traceerbaarheid. Verder is het ook mogelijk om op een later moment eenvoudig om te schakelen naar een hybrid of volledige cloud omgeving in Microsoft Azure.

We willen dus een platform bouwen waarop we nog jaren verder kunnen en dat niet elke twee jaar helemaal opnieuw ontworpen hoeft te worden. Een platform waarin we processen kunnen bouwen die snel, makkelijk, goedkoop en niet foutgevoelig zijn, en daardoor weinig onderhoud vergen. Met TimeXtender beschikken we over een future-proof data management platform.

Tom Kronenburg

Hoofd IT

Bekijk de complete case

Meer weten over de Discovery Hub®?
Laat je gegevens achter en we komen met je in contact

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.