E-mergo is Microsoft Gold Partner en beschikt over gecertificeerde consultants om jou te ondersteunen met het het ontwikkelen van Power BI dashboards. Ook kunnen onze consultants jou en jouw team voorzien van beheermogelijkheden en verschillende trainingen en workshops. Bekijk hieronder drie van onze opties.

Op dit moment hebben wij een aantal Power BI ontwikkelaars beschikbaar. Vul het contactformulier hieronder in om de mogelijkheden te bespreken

1 Power BI Consultancy: Project

E-mergo kan Power BI Consultancy leveren op projectbasis en op basis van een strippenkaart. Bij een project maken we vooraf een inschatting van de benodigde consultancytijd en de bijbehorende kosten. We pakken dan een Power BI project van start tot finish voor je aan. Consultants beginnen met het inventariseren van de behoefte aan inzichten en gaan dan voor je aan de slag. Hierbij combineren onze consultants technische development skills en kennis van design om zo tot het beste resultaat te komen.

2 Power BI Consultancy: Strippenkaart

Bij een strippenkaart neem je een aantal uren voor consultancy af die je op een gewenst moment binnen een jaar kan inzetten. Dit betekent dat we voor je klaar staan wanneer jij of je team even wat extra hulp nodig hebben. Zo kunnen we ondersteuning op de momenten dat je dit nodig hebt. Deze vorm van consultancy is ook handig wanneer een BI omgeving opgestart wordt en er incidenteel extra hulp nodig is. Een startend team kunnen wij natuurlijk ook voorzien van training.

3 Power BI Data Integratie

E-mergo is specialist wanneer het aankomt op data management-en integratie. Onze Power BI consultants helpen je graag om data op de beste manier te ontsluiten zodat de business hier snel mee aan de slag kan. Omdat het ontsluiten van data in Power BI lastig kan zijn bieden wij hier ook geautomatiseerde tooling voor aan. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw organisatie.

Voorbeelden van ondersteuning
  • Projectleiding bij Power BI dashboards (bijvoorbeeld met Scrum)
  • Ontwikkeling van Dashboards (met DAR principe)
  • Advies over de deployment(bijvoorbeeld met OTAP)
  • Troubleshooting bij problemen met Power BI
  • Hulp bij Power BI beheer
  • Dagelijkse monitoring van de omgeving
  • Mogelijkheid 24/7 beheer

Maak kennis met E-mergo

Contactformulier  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over Power BI     Power BI Beheer     Kennismaken?