E-mergo: Manage your data, innovate your business

De naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord ‘luctor et emergo’ wat ‘ik worstel en kom boven’ betekent. In Zeeland wordt deze term vooral gebruikt voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Nu strijden wij natuurlijk niet tegen het water maar zorgen wij er wel voor dat jouw organisatie het hoofd boven water kan houden in een steeds grotere stroom aan data. Zo helpen we je met het verzamelen van deze data maar ook om hier inzichten uit te halen.

Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen we jouw organisatie het maximale uit je data te halen. Dit doen wij al sinds 2001.

Over de jaren heen zijn wij beloond met titels zoals: Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year (2019-2021) en Microsoft Gold Partner. Daarnaast zijn we ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1.

 

Wat kunnen we voor je doen

Wij helpen je organisatie met de onderstaande oplossingen. Wanneer we met jou in gesprek kijken we naar de behoefte en stemmen daar ons plan op af. Daarom is het voor ons belangrijk dat we jou en je organisatie beter leren kennen zodat we je beter kunnen helpen. Daarna gaan we aan de slag met een passende oplossing.

1. Data Driven

Ons doel is om datagedreven werken voor alle bedrijven toegankelijk te maken. Om dit te realiseren hebben wij 7 stappen gedefinieerd bestaande uit diverse (strategie) workshops, advies, trainingen en passende (software) oplossingen. Lees hier meer over onze data driven oplossingen.

 

attunity, compose, qlik compose, data warehouse automation,timextender,data management

2. Data Management

Een datagedreven organisatie begint met een goed fundament. Door software, beheer, workshops, trainingen en consultancy en hulp bij je datastrategie te leveren kunnen wij je voorzien van een stevig data fundament waarop je (zelf) dataproducten kunt bouwen. Lees hier meer over onze data management oplossingen.

 

3. Data Analytics

Ons doel is om data aan te kunnen bieden aan alle werknemers binnen jouw organisatie. Dit doen we zodat uit deze data zoveel mogelijk waarde kan worden gehaald voor de business. Lees hier meer over onze data analytics oplossingen.

Qlik, Power BI, Qlik Sense, QlikView, Analytics, Data Analytics, e-mergo.nl

app development

4. App Development

Data Management en Data Analytics geven je grip op datastromen en creëren relevante inzichten. Om dit maximaal te kunnen benutten voor kostenverlaging, groei en nieuwe mogelijkheden is impactvolle ondersteuning nodig van je klantinteracties, werkprocessen en innovaties. Wij maken dit voor jou mogelijk door gebruik te maken van low-code application development technologieën. Lees hier meer over onze app development oplossingen.

 

Onze softwarepartners

Omdat de technologie zich sneller ontwikkelt dan de mens ligt bij ons de focus om herhaaldelijk en tijdrovende processen zo veel mogelijk te automatiseren voor je organisatie. Hierdoor kunnen we je helpen om kosten te besparen en ruimte te creëren voor de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen.

Dit doen wij met behulp van Microsoft, Qlik, Mendix en TimeXtender, waarvoor wij software, training, consultancy en beheer leveren.

 

Een greep uit onze klanten

timextender, partner, timextender partner of the year, e-mergo, data warehouse

Werken bij E-mergo

Wanneer je bij ons komt werken kom je terecht in een jonge en gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast hard werken ook tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met (digitale) uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse (online) teammeetings.

Wanneer je bij ons op kantoor komt zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht met iedereen, het kan dus zomaar zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Ook zijn er elke vrijdagmiddag altijd wel wat mensen die even samen wat drinken en snacken om het weekend goed in te luiden.

Hoewel we een groeiend bedrijf zijn blijft de sfeer toch altijd als die van toen we nog maar net begonnen waren. Je komt bij ons terecht in een hechte club, met collega’s die hier soms al sinds het begin zitten. Welkom bij E-mergo!

Bekijk alle vacatures

 

E-mergo bestaat 20 jaar!

Op 1 oktober 2021 werd E-mergo 20 jaar. Zo’n bijzonder jubileum konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en daarom stapte wij op de fiets richting Aarhus in Denemarken. Op 29 september zijn wij vertrokken vanaf ons kantoor in Delft en op 1 oktober zijn wij aangekomen in Aarhus!

E-mergo, jubileum, 20 jaar

Benieuwd naar onze reis? Je ziet de aankomst bij het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus hieronder.

De reden dat we naar Aarhus zijn gefietst is omdat onze partner TimeXtender in die stad is opgericht. Als TimeXtender Partner of the Year (2019&2020) vonden wij het dan ook een leuk idee om voor ons 20-jarige jubileum naar deze plek toe te fietsen.

Maar waarom op de fiets? Deze fietstraditie is ontstaan doordat we een aantal jaar geleden naar Lund (oprichtingsstad van Qlik) in Zweden zijn gefietst voor ons 15-jarige jubileum én naar Freiberg (zusterstad van Delft) in Duitsland voor ons 10-jarige jubileum. Deze traditie houden we daarom ook graag in ere!

Lees hier meer over deze reis

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op of plan een (online) afspraak met ons in!

Neem contact op Plan een Afspraak in

Meer weten?

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.