Manage your data, innovate your business

Wij geloven dat de combinatie van data en low-code de deur opent naar meer efficiëntie, nieuwe verdienmodellen en meer essentiële inzichten. Daarom ons motto: Manage your data, innovate your business. Een duidelijke strategie en een goed fundament voor jouw data is de basis voor groei en innovatie in de toekomst. 

 

 

Onze aanpak

Hoe wij te werk gaan is een weerspiegeling van onze visie. Waar en voor wie we ook werken, onze drie pijlers vormen altijd de basis voor een succesvol project:

1. Werk datagedreven in 7 stappen

Data is overal en dat kan soms overweldigend zijn. Hoe haal je (meer) waarde uit jouw data? En waar begin je? Om dit goed in kaart te brengen hebben wij een model ontwikkeld. Dit model kent 7 stappen en stelt je in staat om datagedreven te werken, door vragen te vertalen naar doelen en plannen naar inzichten. Hiermee creëren we pragmatische oplossingen waarmee jij sneller kunt werken én antwoorden krijgt op al jouw businessvragen.

2. Automatiseer wat je kunt automatiseren, werk low-code

De ontwikkelingen rondom data en applicaties volgen elkaar snel op. De techniek binnen jouw organisatie moet daarom mee kunnen groeien met jouw doelen en de ontwikkelingen in de markt. Dat is waarom we bij E-mergo met low-code oplossingen werken. Met low-code maak je schaalbare en veilige oplossingen waarmee je veel handmatige werkzaamheden kunt automatiseren en efficiënter kunt werken. Dit kost je niet alleen minder tijd, maar ook minder resources. Win-win dus!

3. Zelfredzaamheid

Jou zelfredzaam maken is ons doel. Dat wil zeggen dat we bij het uitvoeren van opdrachten geen afhankelijkheden creëren, maar juist kijken hoe jij na onze inzet zelfstandig aan de slag kunt met de oplossingen die wij samen met je bouwen. Daarom gaan we als volgt te werk:

  • Low-code oplossingen: Doordat low-code toegankelijker is dan traditioneel ontwikkelen vereist het minder specifieke kennis, kost het minder tijd en is het gemakkelijker te onderhouden. Zo kun je hier met de juiste kennis ook zelf mee aan de slag.
  • Kennisoverdracht: Te weinig kennis? Geen probleem! Naast dat onze consultants al hun kennis graag met je delen, zijn er in onze Academy ook trainingen beschikbaar (van basis tot expert) om je op te leiden tot een volwaardig data en/of low-code professional.
  • Support: Wil je wel zelf aan de slag, maar vind je het toch fijn als we je direct helpen bij vragen? En/of jouw omgeving blijven beheren? Dan staan we met onze supportdesk voor je klaar. Zo helpen we je waar nodig, maar kun je toch zelfstandig aan de slag.

 

 

De specialist in data en low-code

Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen we jouw organisatie het maximale uit je data te halen. Dit doen wij al sinds 2001. Zo kunnen we je ondersteunen op het vlak van:

Dit doen wij met behulp van Microsoft, Qlik, Mendix en TimeXtender, waarvoor wij software, training, consultancy en beheer leveren. Door de jaren heen zijn wij beloond met titels zoals: Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year (2019,2020, 2021, 2023), Mendix Certified Support partner en Microsoft Gold Partner. Daarnaast zijn we ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen zoals ISO 27001, ISO 9001 en
NEN 4400-1.

 

Waar we trots op zijn 

We zijn trots op de vele klanten waar we al mee hebben samengewerkt. Hieronder een greep uit onze klanten. En zien = geloven, dus daarom hebben wij veel succesverhalen van onze klanten ook op papier gezet.

rijk zwaan, rijk zwaan zaden, bi, business intelligence, e-mergo

 

Bekijk hier al onze cases

 

 

Werken bij E-mergo

Boost your career, achieve your ambitions bij E-mergo! Dat is precies wat werken bij E-mergo is. Leer van ervaren collega’s, maak het verschil tijdens uitdagende opdrachten en word binnen no-time een echte data/low-code expert. 

Meer weten over werken bij E-mergo? Neem contact op en kom een keer gezellig langs voor een kop koffie. Direct solliciteren kan ook. Ga naar onze “werken bij”-page voor alle vacatures.

Werken bij E-mergo

 

 

Meer weten?

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.