Data Analytics van E-mergo

Data is overal en deze stroom van data wordt alleen maar groter. Wij helpen jou om de juiste data te verzamelen en hier duidelijke inzichten uit te krijgen met een passende tool. Hierbij adviseren we je niet alleen over de techniek maar ook over je datastrategie, KPI’s en uitdagingen rondom data literacy. Samen maken we het mogelijk voor jouw business om datagedreven te werken, nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen.

Wie zijn wij

E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year(2019, 2020, 2021, 2023), Microsoft Partner en Mendix partner. Wij zijn al 20 jaar lang business partner voor diverse Data Analytics vraagstukken voor bedrijven zoals Schiphol, Vopak en Rijk Zwaan. Wij gaan altijd voor kwaliteit en zijn dan ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale standaarden zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1.

Ons aanbod

Ons doel is om data aan alle werknemers binnen een bedrijf aan te bieden zodat hier zo veel mogelijk waarde uit gehaald kan worden. Daarom leveren wij diverse data analytics software waaronder Power BI, Qlik Sense en QlikView.  Door zowel Qlik als Power BI aan te bieden zijn we in staat om aan te sluiten bij de analyticsstrategie van verschillende bedrijven. Naast software leveren wij ook diensten zoals beheer, trainingen en consultancy.

Ontdek Qlik  Ontdek Power BI

Qlik, Power BI, Qlik Sense, QlikView, Analytics, Data Analytics, e-mergo.nl
Qlik, Power BI, Qlik Sense, QlikView, Analytics, Data Analytics, e-mergo.nl

Aan de slag met Data Analytics

Wil je aan de slag met data analytics of heb je behoefte aan wat extra advies? Plan vrijblijvend een (online) afspraak in met een van onze accountmanagers om te sparren over de mogelijkheden.

bekijk referenties online afspraak

Onze klanten

vopak  rijk zwaan, rijk zwaan zaden, bi, business intelligence, e-mergo   CB, Centraal boekhuis

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.