Data Management van E-mergo

Data is overal en deze stroom van data wordt alleen maar groter. Wij helpen jou om deze stroom van data op één centrale plek te verzamelen. Hierbij adviseren we je niet alleen over de techniek maar ook over bijvoorbeeld je datastrategie. Zo maken we het voor jou mogelijk om snel data beschikbaar te stellen aan de business via bijvoorbeeld analytics tools.

Wie zijn wij

E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year(2019, 2020, 2021, 2023), Microsoft Gold Partner en Mendix partner. Wij zijn al bijna 20 jaar lang business partner voor diverse Data Management vraagstukken voor bedrijven zoals Colliers, Volker Wessels en Pathé. Wij gaan altijd voor kwaliteit en zijn dan ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale standaarden zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1.

Ons aanbod

Een datagedreven organisatie begint met een goed fundament. Wij creëren dit fundament graag met het data management platform TimeXtender of het Qlik Data Integration Platform(voorheen Attunity). Naast deze software leveren wij ook diensten zoals beheer, workshops, trainingen, consultancy en hulp met je datastrategie. Met dit aanbod zijn wij in staat om klanten te voorzien van een stevig data fundament waarop zij zelf verder kunnen bouwen.

Ontdek Qlik  Ontdek TimeXtender

qlik data integration, data management, data warehouse, timextender,

attunity, compose, qlik compose, data warehouse automation,timextender,data management, e-mergo.nl

Aan de slag met Data Management

Wil je aan de slag met data management of heb je behoefte aan wat extra advies? Plan vrijblijvend een (online) afspraak in met een van onze accountmanagers om te sparren over de mogelijkheden.

bekijk referenties online afspraak

Onze klanten

   

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.