Data Driven werken met E-mergo

We weten dat data ons kan helpen onze processen beter te sturen, kan helpen patronen in klantgedrag of bedrijfsprestaties beter te verklaren en te voorspellen, en in sommige gevallen vinden we zelfs nieuwe verdienmodellen door de data die we verkrijgen uit onze processen beschikbaar te maken of te vermarkten. Maar dat die data er is, wil nog niet zeggen dat je er iets mee kunt. Want wat ga je nu precies doen met die enorme zee aan informatie? En hoe zet je die om naar een stuurmiddel voor je beslissingen en bedrijfsprocessen? E-mergo helpt je graag bij deze en andere uitdagingen op het gebied van datagedreven werken.

Ebook: Datagedreven werken in 7 stappen

Wie zijn wij

E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year(’19-’20), Microsoft Gold Partner en Mendix partner. Wij zijn al 20 jaar lang business partner voor diverse data vraagstukken en werken voor bedrijven zoals Rhenus Logistics, AWVN en Onderwijsgroep Amersfoort. Wij gaan altijd voor kwaliteit en zijn dan ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale standaarden zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1.

E-mergo logo

 

Ons aanbod

Ons doel is om datagedreven werken voor alle bedrijven toegankelijk te maken. Om dit te realiseren hebben wij 7 stappen gedefinieerd bestaande uit diverse (strategie) workshops, advies, trainingen en passende (software) oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een KPI Workshop of een App in a Day sessie. Wil je meer weten over onze aanpak om datagedreven te gaan werken? Bekijk dan eens ons ebook of dit webinar over hoe kunt starten met datagedreven werken.

Ebook: Datagedreven werken in 7 stappen    Webinar: In 7 stappen datagedreven

Ga aan de slag met datagedreven werken

Wil je starten met het datagedreven werken? Of wil je dit binnen je organisatie verbeteren? Vraag dan een intakegesprek aan via dit formulier.

Datagedreven werken  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.