Regelmatig is data ontoegankelijk zonder de hulp van IT. Door Qlik producten in te zetten krijgt men eindelijk toegang tot eigen data. Dit werkt als volgt: de bestaande databronnen-en systemen worden verbonden in een Qlik applicatie. Met behulp van visualisaties en de ‘associative data indexing engine’ wordt het overzichtelijker en gemakkelijker om data zelf te analyseren. Hierbij wordt geselecteerde data groen, geassocieerde data wit en niet geassocieerde data grijs getoond. Zo kun je  vragen beantwoorden zonder lang te hoeven wachten.

Toepassingen

 • Één versie van de waarheid
  Alle databronnen-en systemen ontsluiten in één applicatie; geen wildgroei van Excel bestanden meer
 • Snellere (onverwachte) inzichten
  sneller actie ondernemen bij veranderende KPI’s
 • Lastenverlichting
  voor administratieve en IT-afdelingen die samenhangen met data-analyse en rapportage tussen de verschillende bedrijfsonderdelen
 • De cashflow verbeteren
  en operationele efficiency bereiken door gestroomlijnde data-observatie bij alle bedrijfsprocessen mogelijk te maken

Waarom is Qlik anders?

De associatieve werking zorgt er daarnaast ook voor dat het zicht van de gebruiker op alle relevante data blijft. Bij traditionele BI oplossingen wordt er gewerkt met query’s(zoekopdrachten). Deze tonen alleen resultaten direct gerelateerd aan de zoekopdracht. Een query of een klik in een Qlik document toont alle geassocieerde data. Meer zicht op je data betekent uiteraard meer (onverwachte) inzichten. Door deze inzichten om te zetten in acties wordt het mogelijk om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Bekijk onze demo’s Bekijk onze cases

Screenshots

Bekijk enkele beelden van Qlik dashboards

Contactformulier

 • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.