Data Driven

Ons doel is om datagedreven werken voor alle bedrijven toegankelijk te maken. Om dit te realiseren hebben wij 7 stappen gedefinieerd bestaande uit diverse (strategie) workshops, advies, trainingen en passende (software) oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een KPI WorkshopApp in a Day sessie of Business Value Workshop. Wil je meer weten over onze aanpak om datagedreven te gaan werken? Bekijk dan eens dit webinar over hoe je kunt starten met datagedreven werken.

Lees meer hierover

 

Data Management

Een datagedreven organisatie begint met een goed fundament. Wij creëren dit fundament graag met het data management platform TimeXtender of het Qlik Data Integration Platform(voorheen Attunity).  Door software, beheerworkshopstrainingenconsultancy en hulp met je datastrategie te leveren zijn wij in staat om klanten te voorzien van een stevig data fundament waarop zij zelf verder kunnen bouwen.

Lees meer hierover

attunity, compose, qlik compose, data warehouse automation,timextender,data management, e-mergo.nl

Qlik, Power BI, Qlik Sense, QlikView, Analytics, Data Analytics, e-mergo.nl

Data Analytics

Ons doel is om data aan alle werknemers binnen een bedrijf aan te bieden zodat hier zo veel mogelijk waarde uit gehaald kan worden. Daarom leveren wij diverse data analytics software waaronder Power BI, Qlik Sense en QlikView.  Door zowel Qlik als Power BI aan te bieden zijn we in staat om aan te sluiten bij de analyticsstrategie van verschillende bedrijven. Naast deze software leveren wij ook diensten zoals beheertrainingen en consultancy.

Lees meer hierover

 

App Development

Data Management en Data Analytics geven je grip op datastromen en creëren relevante inzichten. Om dit maximaal te benutten voor kostenverlaging, groei en nieuwe mogelijkheden is impactvolle digitale ondersteuning nodig van je klantinteracties, werkprocessen en innovaties. Wij maken dit mogelijk door gebruik te maken van low-code application development met behulp van Mendix en Microsoft Power Apps. Naast onze software-oplossingen leveren wij ook diensten zoals beheertrainingen en consultancy.

Lees meer hierover

E-mergo logo

Over E-mergo

De naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord ‘luctor et emer¬go’ (ik worstel en kom boven). In Zeeland staat dit voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Wij strijden natuurlijk niet tegen het water, maar we zorgen er wel voor dat bedrijven het hoofd boven water kunnen houden in de steeds groter wordende stroom van data. Samen maken we het mogelijk voor jouw business om nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen.

 

Onze klanten

eneco, eneco logo, business intelligence
o'neill
schiphol logo,koniklijke schiphol group,

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.