E-mergo referenties
Ontdek wat klanten over ons zeggen

E-mergo speelde een belangrijke rol bij het vertalen van de customer needs en de eisen vanuit onze directie naar een user interface, een app. Tevens hebben ze een workshop georganiseerd waarvoor we
ook een aantal van onze stakeholders hebben uitgenodigd. In die workshop hebben we gezamenlijk de persona's voor de nieuwe app en hun informatiebehoefte in kaart gebracht.
Bekijk de case

John Oosthoek

Business Development Manager - Data & Analytics, VPS

Omdat het niet zo’n grote partij is, verloopt de samenwerking lekker snel, daar hou ik van. E-mergo heeft altijd een expert beschikbaar en als we vragen stellen krijgen we netjes antwoord zonder dat elk kwartiertje wordt gefactureerd. Dat vind ik pas echt klantvriendelijk.
Lees meer over CB

Martijn Matena

Product Owner BI, CB

We hebben al vaker succesvol met E-mergo samengewerkt, dus die vertrouwensband was er al. Daarbij konden ze een Proof of Concept leveren om op korte termijn te bewijzen dat TimeXtender doet wat het belooft. Na een week wisten we dat het programma voldeed aan onze behoeften.
Bekijk de case

Michel Steenhuis

Lead Business Consultant BI & Data Analytics, Facilicom

Dat eerste dashboard werkte als een vliegwiel voor het vervolg. Ook andere afdelingen gaven aan dat zij behoefte hadden aan meer inzichten. Het resulteerde in een intensief partnerschap met E-mergo. Sinds begin
2017 zijn er meer dan vijftig Qlik Sense dashboards ontwikkeld die Vopak allemaal verschillende inzichten opleveren.
Bekijk de case

Edwin van Pelt

Global IT Service Delivery Manager Data & Analytics, Vopak

Wij hebben een heel aantal verschillende computersystemen met elk een eigen rapportagesysteem. E-mergo heeft met de combinatie van TimeXtender en Qlik Sense voor ons de transitie naar één centrale rapportagetool gerealiseerd.
Bekijk de case

Leendert Keijzer

Teamleider ICT, De Jong Verpakking

Het contact verliep meteen prettig en hun werkwijze sluit aan op de onze. E-mergo's consultant heeft veel kennis van Microsoft Dynamics AX in combinatie met Power BI – en hij kent bovendien de wereld van commodity trading goed. Hij weet dus welke uitdagingen er liggen als het gaat om het ontsluiten van data. Dat maakte ook dat hij snel bij ons aan de slag kon en met resultaten kon komen.
Bekijk de case

Ernst Jan de Keijzer

CFO, International Food Connectors

Ik kende E-mergo nog van een vorige baan. Hun consultants wisten snel de behoefte qua informatievoorziening in kaart te brengen bij de verschillende afdelingen van CAOP. Kort gezegd wilden we van statisch naar visueel en interactief. Dat maakt informatie actueel, altijd en overal beschikbaar en visueel qua vorm. In een grafiek kun je bijvoorbeeld sneller een trend ontdekken dan in een lijst met getallen.
Bekijk de case

Henk Bouwman

IT Manager, COAP

Het beheren van de life cycle van 40 Qlik apps gecombineerd met continue ontwikkelverzoeken vanuit de business groeide onze afdeling boven het hoofd. Dit resulteerde in een hybride samenwerkingsmodel met onze Qlik partner E-mergo.
Bekijk de case

Jeroen Frenken

Manager Reporting House, Schiphol Group