E-mergo referenties
Ontdek wat klanten over ons zeggen

Omdat het niet zo’n grote partij is, verloopt de samenwerking lekker snel, daar hou ik van. E-mergo heeft altijd een expert beschikbaar en als we vragen stellen krijgen we netjes antwoord zonder dat elk kwartiertje wordt gefactureerd. Dat vind ik pas echt klantvriendelijk.
Lees meer over CB

Martijn Matena

Product Owner BI, CB

E-mergo speelde een belangrijke rol bij het vertalen van de customer needs en de eisen vanuit onze directie naar een user interface, een app. Tevens hebben ze een workshop georganiseerd waarvoor we
ook een aantal van onze stakeholders hebben uitgenodigd. In die workshop hebben we gezamenlijk de persona's voor de nieuwe app en hun informatiebehoefte in kaart gebracht.
Bekijk de case

John Oosthoek

Business Development Manager - Data & Analytics, VPS

Wij hebben een heel aantal verschillende computersystemen met elk een eigen rapportagesysteem. E-mergo heeft met de combinatie van TimeXtender en Qlik Sense voor ons de transitie naar één centrale rapportagetool gerealiseerd.
Bekijk de case

Leendert Keijzer

Teamleider ICT, De Jong Verpakking

Het contact verliep meteen prettig en hun werkwijze sluit aan op de onze. E-mergo's consultant heeft veel kennis van Microsoft Dynamics AX in combinatie met Power BI – en hij kent bovendien de wereld van commodity trading goed. Hij weet dus welke uitdagingen er liggen als het gaat om het ontsluiten van data. Dat maakte ook dat hij snel bij ons aan de slag kon en met resultaten kon komen.”
Bekijk de case

Ernst Jan de Keijzer

CFO, International Food Connectors

Het beheren van de life cycle van 40 Qlik apps gecombineerd met continue ontwikkelverzoeken vanuit de business groeide onze afdeling boven het hoofd. Dit resulteerde in een hybride samenwerkingsmodel met onze Qlik partner E-mergo.
Bekijk de case

Jeroen Frenken

Manager Reporting House, Schiphol Group