IFC kiest voor Power BI

IFC vindt het belangrijk om goed inzicht te hebben in hun data. Om dit inzicht te verkrijgen gebruiken ze in eerste instantie het ERP-systeem Microsoft Dynamixs AX, maar ze komen hiermee niet goed uit de voeten. Ze kiezen ervoor om het systeem te combineren met een BI-tool, de keuze valt op Power BI. In de zoektocht naar een partner komen ze terecht bij E-mergo. Het contact verliep meteen prettig en de werkwijze van E-mergo past bij IFC.

Het Resultaat

Verbeterde datakwaliteit

De kwaliteit van data gaat omhoog doordat men makkelijk fouten kan corrigeren wanneer deze ontdekt worden. Zo is het ook mogelijk om snel ontbrekende gegevens aan te vullen. Hierdoor kan IFC betere beslissingen nemen.

Nieuwe inzichten

Door het gebruik van Power BI is IFC achter veel nieuwe inzichten gekomen. Zo heeft IFC beter zicht op de receivables-positie, de long/short positie en de under- en overrecovery.

Onder controle

Door de toegankelijkheid van zowel Microsoft Dynamixs AX als Power BI is IFC veel meer in controle. Ze kunnen door de twee programma’s snel schakelen op momenten wanneer dat nodig is.

Dankzij [...] Power BI en de diverse rapportages zijn we veel meer ‘in control’. Daardoor is er minder kans op onnodige schadegevallen en kunnen we snel schakelen op het moment dat dat nodig is. En omdat de kwaliteit van onze data beter is, kunnen we ook betere beslissingen nemen.

Ernst Jan de Keijzer

CFO International Food Connectors

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.