Gemiddeld beoordeeld met een 8,2

Reserveer snel jouw digitale plekje voor deze gebruikerstraining

Schrijf je in voor de gratis Power BI Basics training op 14 februari. Ontdek tijdens deze online training hoe Power BI in elkaar zit en hoe je hier het beste gebruik van kan maken. Na de training ken je de basisprincipes van Power BI en kun je beginnen met het gebruiken van de tool in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat: Gratis Power BI Basics Training
Wanneer: 14 februari van 09.30 – 12.00
Waar: Online via Microsoft Teams
Voor wie: Potentiële gebruikers en medewerkers van organisaties die al over Power BI beschikken maar hier nog geen gebruik van maken.
Wat heb je nodig: Om mee te kunnen doen met enkele korte oefeningen is toegang tot Power BI nodig. Wij raden hierbij aan om gebruik te maken van de gratis desktop versie. Een demo app wordt van te voren gemaild. Ook zonder toegang tot Power BI is 80% van de training te volgen.

Bekijk de agenda
 1. Introductie E-mergo
 2. Introductie Power BI
 3. Power BI overview (producten, architectuur)
 4. Power BI eindgebruiker interface
 5. Data Transformatie
 6. Het maken van selecties
 7. Het maken en gebruiken van bookmarks
 8. Toepassen van Quick Insights
 9. Commerciële handigheden
 10. Overige (handige) features
 11. Power BI Tips
 12. Recap Power BI
 13. Q&A

Power BI Basics Training • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainer(s)

Vincent Hartgers is een gecertificeerde Microsoft trainer met ruime ervaring in bedrijfsanalyse. Als LEAN Blackbelt heeft hij ervaring in bedrijfs- en procesanalyse bij bedrijven als ING, Achmea en Akzo Nobel. Als Business Intelligence specialist hielp hij Blokker om in het warehouse Single Source Driven te gaan werken. In 2021 is Vincent bij E-mergo gestart, behaalde hij zijn Microsoft Certified Trainer (MCT) certificering en ontpopte hij zich tot Power BI trainer. Op dit moment is hij werkzaam als Power BI- en Qlik consultant bij Schiphol en geeft hij diverse Microsoft trainingen en workshops zoals ‘Analyzing data with Power BI’ en ‘Dashboard in a Day’ sessies.

 

Frank Herling is een Microsoft gecertificeerde Business Intelligence Consultant die zich graag bezig houdt met het ontwikkelen van apps in Power BI. Naast het ontwikkelen van dashboards is Frank ook bezig met het bouwen van low-code applicaties in Mendix. Door deze combinatie van werkzaamheden kan Frank bedrijven ondersteunen bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen en op het gebied van data analyse. Als consultant heeft hij gewerkt bij bedrijven, zoals Dagelijks Leven, Facilicom Group en CBM.