Gemiddeld beoordeeld met een 8,2

Reserveer snel jouw digitale plekje voor deze gebruikerstraining

Schrijf je in voor de gratis Power BI Basics training op 14 juni. Ontdek tijdens deze online training hoe Power BI in elkaar zit en hoe je hier het beste gebruik van kan maken. Na de training ken je de basisprincipes van Power BI en kun je beginnen met het gebruiken van de tool in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat: Gratis Power BI Basics Training
Wanneer: 14 juni van 09.30 – 12.00
Waar: Online via Microsoft Teams
Voor wie: Potentiële gebruikers en medewerkers van organisaties die al over Power BI beschikken maar hier nog geen gebruik van maken.
Wat heb je nodig: Om mee te kunnen doen met enkele korte oefeningen is toegang tot Power BI nodig. Wij raden hierbij aan om gebruik te maken van de gratis desktop versie. Een demo app wordt van te voren gemaild. Ook zonder toegang tot Power BI is 80% van de training te volgen.

Bekijk de agenda
 1. Introductie E-mergo
 2. Introductie Power BI
 3. Power BI overview (producten, architectuur)
 4. Power BI eindgebruiker interface
 5. Data Transformatie
 6. Het maken van selecties
 7. Het maken en gebruiken van bookmarks
 8. Toepassen van Quick Insights
 9. Commerciële handigheden
 10. Overige (handige) features
 11. Power BI Tips
 12. Recap Power BI
 13. Q&A

Power BI Basics Training • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainer(s)

Martin Memelink werkt bij E-mergo als Business Intelligence Consultant. Hij werkt zowel met Power BI als TimeXtender voor verschillende klanten zoals: Facilicom Group, EPZ en Colliers International. Hij is gecertificeerd Microsoft trainer (MCT) en Power BI Data Analist (PL-300). Martin heeft veel praktijkervaring met training geven en coaching en heeft ca. 11.000 uur onder de riem als deelnemer aan diverse trainingen. Tijdens trainingen vindt Martin het belangrijk om te zorgen voor een gezonde, open leeromgeving en daarbij aandacht te hebben voor de verwachtingen van de cursisten, zodat iedere deelnemer het maximale uit de training kan halen.

 

Frank Herling is een Microsoft gecertificeerde trainer en Business Intelligence Consultant die zich graag bezighoudt met ontwikkelen in Power BI. Naast het ontwikkelen van rapporten is Frank ook bezig met het geven en ondersteunen van Power BI-trainingen. Door deze combinatie van werkzaamheden kan Frank bedrijven ondersteunen met het ontwikkelen op het gebied van data en daarnaast ook de kennis van het personeel verbreden. Als consultant heeft Frank gewerkt bij grote organisaties zoals Facilicom Group, Rhenus Logistics en Heijmans.

 

 

Reviews

De Power BI Basics training was een leerrijke sessie. Genoeg basiskennis gekregen om zelf aan de slag te kunnen, nogmaals dank hiervoor! – Boy Lankers – Applicatie Beheerder, Europe Retail Packing