Workshops

Voor het creëren en verbeteren van je datastrategie hebben wij diverse workshops ontwikkeld die wij op locatie kunnen uitvoeren of bij ons op kantoor in Delft. Denk hierbij aan sessies zoals een Datastrategie Workshop, Value Flow Analysis Workshop, KPI Workshop, Dashboard Design Workshop en Data Literacy Workshops.

Roadmap

E-mergo helpt je erachter te komen hoe je het beste data in kunt zetten voor het behalen van bedrijfsdoelen en het verbeteren van je verdienmodel. Hierbij stellen wij een roadmap op voor je datalandschap. Hierin worden duidelijke stappen omschreven die hiervoor nodig zijn.

Advies

Voor specifieke vraagstukken zoals data literacy, analytics adoptie en software implementaties is het ook mogelijk om advies te verkrijgen. Hierbij streven wij altijd naar een maatwerkoplossing gericht op jouw uitdagingen op het gebied van datastrategie.

Meer weten?

Klik op een van de knoppen hieronder om informatie aan te vragen over onze diensten of plan zelf een afspraak in(online of op locatie) om de opties te bespreken.

Mailen        Bellen       AFSPREKEN

Bekijk een van onze webinars

The KPI Trap  Dashboard Design  Data Literacy  Datastrategie  Datagedreven werken

 

Onze Klanten

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.