Partner-logo-box_Qlik

Qlik

E-mergo is een Qlik Elite Solution Provider en daarmee partner van Qlik, de leverancier van o.a. QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.
Lees meer hierover.

TimeXtender_PARTNER_LOGO_white_1024

TimeXtender

TimeXtender helpt organisaties om datagedreven te worden dankzij de Discovery Hub®. Het bedrijf heeft meer dan 2600 klanten wereldwijd die dit data warehouse automation platform gebruiken. Dit maakt het de wereld’s leidende data warehouse automation oplossing voor Microsoft® SQL Server®. Het bedrijf democratiseert toegang tot corporate data, waardoor business users in staat gesteld worden en IT vrijgemaakt wordt voor andere taken.
Lees meer hierover.

Mendix

E-mergo is partner van Mendix. Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Het platform wordt hierbij erkend als marktleider door vooraanstaande analisten. Mendix helpt klanten om hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal.
Lees meer hierover.

NodeGraph,data lineage, qlik,qlikview,qlik sense

NodeGraph

Dit Zweedse bedrijf levert software waarmee je data lineage, governance en geautomatiseerde documentatie voor je QlikView en/of Qlik Sense omgeving. Dit betekent dat NodeGraph door middel van enkele klikken je precies kan laten zien waar je data vandaan wordt opgehaald, waar de data is aangemaakt en waar deze data allemaal nog meer gebruikt wordt. Zo krijg je een compleet overzicht van je Qlik omgeving(QlikView en/of Qlik Sense) en maak je het behouden van een goede governance en hoge datakwaliteit mogelijk.
Lees meer hierover.

Partner-logo-box_GeoQlik

GeoQlik

GeoQlik™ is een product van Business Geografic, een Frans bedrijf. GeoQlik™ is een geografische extensie voor QlikView en Qlik Sense die je mogelijkheden biedt om selecties te maken volledig geïntegreerd in een Qlik dashboard. Deze dynamische en interactieve mappen werken op dezelfde wijze als alle andere objecten in Qlik.
Lees meer hierover.

PlatformManager (IN4BI)

PlatformManager is een lifecycle management oplossing die helpt bij het ontwikkelen en implementeren van Qlik applicaties. Het doel is om de ontwikkeling en implementatie te versnellen en de kwaliteit te verbeteren, zodat eindgebruikers meer tijd kunnen besteden aan het analyseren van hun data. PlatformManager moedigt samenwerking aan tussen ontwikkelaars, testers, managers en gebruikers door middel van versiebeheer en implementatie voor apps, taken en uitbreidingen. Extra functies zijn gericht testen en visualiseren van afhankelijkheden. Daarnaast vereenvoudigd PlatformManager de publicatie naar alle Qlik servers. Met behulp van PlatformManager voor Qlik helpt E-mergo organisaties om de betrouwbaarheid van hun dashboards te optimaliseren.
Lees meer hierover.

Partner-logo-box_corpplan

CP Corporate Planning AG

CP Corporate Planning AG is een bedrijf uit Duitsland dat software ontwikkeld waarmee men gemakkelijk liquiditeitsprognoses kan maken met een directe koppeling naar de winst-en verliesbalans. Tevens heeft E-mergo een connector met Qlik Sense ontwikkeld waardoor je de gehele planning & control cyclus kunt beheren zonder het gebruik van Excel en andere handmatige bewerkingen.
Lees meer hierover.

Vizlib

Vizlib is een bedrijf uit het Engeland dat extensies ontwikkeld voor Qlik Sense op het gebied van datavisualisatie maar ook functionaliteit. Deze extensies vind je in de Vizlib Library. Zo staat er in de Library bijvoorbeeld een Sankey visualisatie extensie maar ook een speciale filter extensie. De Vizlib Library extensie is zeer customizable en wordt bovendien ondersteund door Qlik. De software is tot 5 gebruikers gratis.
Neem voor meer informatie contact op.

bigsquid, kraken, kraken platform, machine learning, machine learning models, predictive analytics

 

BigSquid

Big Squid brengt met haar Kraken-platform de kracht van geautomatiseerde machine learning en predictive analytics naar zakelijke beslissers, waardoor de verborgen waarde van bedrijfsdata ontgrendeld kan worden. Het Kraken-platform is gebouwd om het implementatieproces van machine-learning modellen te automatiseren waarbij gebruik gemaakt wordt van de bestaande technologie en analyseteams binnen het bedrijf. Zo kunnen zakelijke beslissers snellere en slimmere beslissingen nemen.
Neem voor meer informatie contact op.

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.