Partner-logo-box_Qlik

Qlik

E-mergo is een Qlik Elite Solution Provider en daarmee partner van Qlik, de leverancier van o.a. QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.
Lees meer hierover.

TimeXtender_PARTNER_LOGO_white_1024

TimeXtender

TimeXtender helpt organisaties om datagedreven te worden dankzij de Discovery Hub®. Het bedrijf heeft meer dan 2600 klanten wereldwijd die dit data warehouse automation platform gebruiken. Dit maakt het de wereld’s leidende data warehouse automation oplossing voor Microsoft® SQL Server®. Het bedrijf democratiseert toegang tot corporate data, waardoor business users in staat gesteld worden en IT vrijgemaakt wordt voor andere taken.
Lees meer hierover.

Mendix

E-mergo is partner van Mendix. Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Het platform wordt hierbij erkend als marktleider door vooraanstaande analisten. Mendix helpt klanten om hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal.
Lees meer hierover.

NodeGraph,data lineage, qlik,qlikview,qlik sense

NodeGraph

Dit Zweedse bedrijf levert software waarmee je data lineage, governance en geautomatiseerde documentatie voor je QlikView en/of Qlik Sense omgeving. Dit betekent dat NodeGraph door middel van enkele klikken je precies kan laten zien waar je data vandaan wordt opgehaald, waar de data is aangemaakt en waar deze data allemaal nog meer gebruikt wordt. Zo krijg je een compleet overzicht van je Qlik omgeving(QlikView en/of Qlik Sense) en maak je het behouden van een goede governance en hoge datakwaliteit mogelijk.
Lees meer hierover.

Partner-logo-box_GeoQlik

GeoQlik

GeoQlik™ is een product van Business Geografic, een Frans bedrijf. GeoQlik™ is een geografische extensie voor QlikView en Qlik Sense die je mogelijkheden biedt om selecties te maken volledig geïntegreerd in een Qlik dashboard. Deze dynamische en interactieve mappen werken op dezelfde wijze als alle andere objecten in Qlik.
Lees meer hierover.

IN4BI

IN4BI is een Nederlands bedrijf dat software-oplossingen maakt die bedrijven helpen het maximale uit hun QlikView of Sense investering te halen. Met behulp van Platform Manager voor Qlik helpt E-mergo organisaties om de betrouwbaarheid van hun dashboards te optimaliseren. De samenwerking tussen ontwikkelaars, testers, managers en gebruikers leidt tot meer efficiëntie én een beter gebruik van Qlik. Platform Manager voor Qlik is uitgerust met functionaliteiten als versiebeheer, promotion en analyses, welke alle naadloos geïntegreerd zijn in Qlik’s Change process. Doordat Platform Manager tot diep in de metadata van Qlik software inzicht geeft, krijgen nu zelfs Auditors antwoorden op vragen die voorheen onbeantwoord bleven. Om het beste uit Qlik software te halen is Platform Manager voor Qlik onmisbaar!
Lees meer hierover.

Partner-logo-box_corpplan

CP Corporate Planning AG

CP Corporate Planning AG is een bedrijf uit Duitsland dat software ontwikkeld waarmee men gemakkelijk liquiditeitsprognoses kan maken met een directe koppeling naar de winst-en verliesbalans. Tevens heeft E-mergo een connector met Qlik Sense ontwikkeld waardoor je de gehele planning & control cyclus kunt beheren zonder het gebruik van Excel en andere handmatige bewerkingen.
Lees meer hierover.

Vizlib

Vizlib is een bedrijf uit het Engeland dat extensies ontwikkeld voor Qlik Sense op het gebied van datavisualisatie maar ook functionaliteit. Deze extensies vind je in de Vizlib Library. Zo staat er in de Library bijvoorbeeld een Sankey visualisatie extensie maar ook een speciale filter extensie. De Vizlib Library extensie is zeer customizable en wordt bovendien ondersteund door Qlik. De software is tot 5 gebruikers gratis. Neem voor meer informatie contact op.

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.