Qlik

E-mergo is een Qlik Elite Solution Provider en daarmee partner van Qlik, de leverancier van o.a. QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.
Lees meer hierover.

Microsoft

E-mergo is Gold partner van Microsoft op het gebied van Data Analytics en daarmee in staat om Microsoft software en diensten aan te bieden op het gebied van onder andere Power BI en Azure. Onze gecertificeerde consultants zorgen ervoor dat je analytics omgeving goed wordt ingeregeld (in Azure).
Lees meer over Power BI.

TimeXtender_PARTNER_LOGO_white_1024

TimeXtender

TimeXtender helpt organisaties om datagedreven te worden dankzij hun data warehouse automation platform. Het bedrijf heeft meer dan 2600 klanten wereldwijd die dit data warehouse automation platform gebruiken. Dit maakt het de wereld’s leidende data warehouse automation oplossing voor Microsoft® SQL Server®. Het bedrijf democratiseert toegang tot corporate data, waardoor business users in staat gesteld worden en IT vrijgemaakt wordt voor andere taken.
Lees meer hierover.

Mendix

E-mergo is partner van Mendix. Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Het platform wordt hierbij erkend als marktleider door vooraanstaande analisten. Mendix helpt klanten om hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal.
Lees meer hierover.

Blockbax

Blockbax

E-mergo is de eerste partner van Blockbax in Nederland. Met het Blockbax platform wordt preventief onderhoud, fraudedetectie, procesverbetering en data-analyse op basis van sensordata vergemakkelijkt en kan er tijd worden bespaard van data-engineers en data-scientists. Meer weten? Plan een afspraak met ons in!
Afspraak inplannen

NodeGraph,data lineage, qlik,qlikview,qlik sense

NodeGraph

Dit Zweedse bedrijf levert software waarmee je data lineage, governance en geautomatiseerde documentatie voor je Power BI, QlikView, Qlik Sense of Tableau omgeving. Dit betekent dat NodeGraph door middel van enkele klikken je precies kan laten zien waar je data vandaan wordt opgehaald, waar de data is aangemaakt en waar deze data allemaal nog meer gebruikt wordt. Zo krijg je een compleet overzicht van je Microsoft en/of Qlik omgeving en maak je het behouden van een goede governance en hoge datakwaliteit mogelijk.
Lees meer hierover.

Partner-logo-box_GeoQlik

GeoQlik

GeoQlik™ is een product van Business Geografic, een Frans bedrijf. GeoQlik™ is een geografische extensie voor QlikView en Qlik Sense die je mogelijkheden biedt om selecties te maken volledig geïntegreerd in een Qlik dashboard. Deze dynamische en interactieve mappen werken op dezelfde wijze als alle andere objecten in Qlik.
Lees meer hierover.

platformmanager, qlik

PlatformManager

PlatformManager is een Application Governance oplossing die de ontwikkeling en implementatie van Qlik-applicaties versnelt en verbetert. Het product vermindert de kans op fouten en bespaart minimaal 70% in kosten en tijd, gedurende het gehele Qlik app proces. Naadloze- en tijdige oplevering van apps blijven cruciaal in een door BI en software gedomineerde werkomgeving. Met functies zoals Version Control, Track Changes, Auto-Reload en Release Management voorziet PlatformManager overtuigend daarin. Daarnaast biedt PlatformManager optimale controle, die nodig is in een snel veranderende en beslissende Qlik application lifecycle. Al deze functies samen voorzien in een duidelijk totaal overzicht, eenvoudige implementatie en snel inzicht in afhankelijkheden binnen iedere Qlik app. PlatformManager is de ‘need-to-have’ softwareoplossing voor een veilige en hoogwaardige effectieve Qlik omgeving. Met behulp van PlatformManager voor Qlik helpt E-mergo organisaties om de betrouwbaarheid van hun dashboards te optimaliseren.
Lees meer hierover.

Vizlib

Vizlib is een bedrijf uit het Engeland dat extensies ontwikkeld voor Qlik Sense op het gebied van datavisualisatie maar ook functionaliteit. Deze extensies vind je in de Vizlib Library. Zo staat er in de Library bijvoorbeeld een Sankey visualisatie extensie maar ook een speciale filter extensie. De Vizlib Library extensie is zeer customizable en wordt bovendien ondersteund door Qlik. De software is tot 5 gebruikers gratis.
Neem voor meer informatie contact op.

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.