Partner-logo-box_Qlik

Qlik

E-mergo is partner van Qlik, de leverancier van QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.

 

 

Partner-logo-box_GeoQlik

GeoQlik

GeoQlik™ is een product van Business Geografic, een Frans bedrijf. GeoQlik™ is een geografische extensie voor QlikView en Qlik Sense die u de mogelijkheden biedt om selecties te maken volledig geïntegreerd in een Qlik dashboard. Deze dynamische en interactieve mappen werken op dezelfde wijze als alle andere objecten in Qlik.

 

Partner-logo-box_KTLabs

KT Labs

E-mergo is partner van KT Labs, een Iers bedrijf die op haar beurt weer technologie partner is van QlikTech. KT Labs levert diverse QlikView en Qlik Sense extensies onder de naam K4 Analytics. Hieronder vallen verschillende smart data entry tools.

 

 

Partner-logo-box_In4BI

IN4BI

IN4BI is een Nederlands bedrijf dat software-oplossingen maakt die bedrijven helpen het maximale uit hun QlikView of Sense investering te halen. Met behulp van Platform Manager voor Qlik helpt E-mergo organisaties om de betrouwbaarheid van hun dashboards te optimaliseren. De samenwerking tussen ontwikkelaars, testers, managers en gebruikers leidt tot meer efficiëntie én een beter gebruik van Qlik. Platform Manager voor Qlik is uitgerust met functionaliteiten als versiebeheer, promotion en analyses, welke alle naadloos geïntegreerd zijn in Qlik’s Change process. Doordat Platform Manager tot diep in de metadata van Qlik software inzicht geeft, krijgen nu zelfs Auditors antwoorden op vragen die voorheen onbeantwoord bleven. Om het beste uit Qlik software te halen is Platform Manager voor Qlik onmisbaar!

Partner-logo-box_corpplan

CP Corporate Planning AG

CP Corporate Planning AG is een bedrijf uit Duitsland dat software ontwikkeld waarmee men gemakkelijk liquiditeitsprognoses kan maken met een directe koppeling naar de winst-en verliesbalans. Tevens heeft E-mergo een connector met Qlik Sense ontwikkeld waardoor u de gehele planning & control cyclus kunt beheren zonder het gebruik van Excel en andere handmatige bewerkingen.

 

Logo_auf weiß

prisma informatik

Prisma informatik creëert, realiseert en implementeert ERP en BI oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, QlikView en Qlik Sense voor medium-grote bedrijven. Als gecertificeerde Microsoft ERP Gold Partner, heeft prisma informatik ver toereikende expertise van de proces structuren in Micrsoft Dynamics NAV. Prisma informatik’s ervaring zorgt ervoor dat zij klanten optimaal kunnen steunen in data selectie en voorbereiding. Met de status van Qlik Solution Provider heeft prisma informatik kennis van de Qlik productenfamilie en kunnen zij partners en klanten steunen gedurende implementatieprojecten.

 

TimeXtender_PARTNER_LOGO_white_1024

TimeXtender

TimeXtender heeft kantoren in Denemarken en de VS. Het bedrijf heeft meer dan 2600 klanten wereldwijd die hun data warehouse automation(DWA) platform Discovery Hub® gebruiken. Dit maakt het de wereld’s leidende DWA oplossing voor Microsoft® SQL Server®. Het bedrijf democratiseert toegang tot corporate data, waardoor business users in staat gesteld worden en IT vrijgemaakt wordt voor andere taken. TimeXtender verkoopt haar producten direct en via partners. Zij zijn ook een Qlik Technology Partner. TimeXtender helpt bedrijven, vanuit elke verticale industrie, snel een data warehouse in te zetten en te automatiseren op een Microsoft SQL Server. De software werkt samen met Visual Studio en alle andere producten geassocieerd met Microsoft SQL Server. TimeXtender heeft een strategische rol bij het helpen van klanten om tijd en kosten te besparen terwijl zij een makkelijk te gebruiken data warehouse aanbieden.

 

 

starware,jda,emergo partner, business intelligence

 

Starware

Starware is de ICT service provider voor logistieke en supply chain oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft vestigingen in Reeuwijk en Venlo. De focus ligt op 3 verschillende producten: JDA, Qlik en de Grid. Starware verzorgt sinds 2009 de implementatie en beheer van JDA. Hierbij hebben zij al zo’n 300 succesvolle projecten afgerond; van kleine aanpassingen tot complete Warehouse Management System implementaties. Starware verzorgt hierbij ook de integratie met andere partijen, het ontwikkelen van speciale oplossingen, het assisteren met livegang, hypercare en beheer(waaronder ook 24/7 beheer mogelijk is). Starware is een JDA alliance member.

 

 

NodeGraph,data lineage, qlik,qlikview,qlik sense

NodeGraph

Dit Zweedse bedrijf levert software waarmee je data lineage, governance en geautomatiseerde documentatie voor je QlikView en/of Qlik Sense omgeving. Dit betekent dat NodeGraph door middel van enkele klikken je precies kan laten zien waar je data vandaan wordt opgehaald, waar de data is aangemaakt en waar deze data allemaal nog meer gebruikt wordt. Zo krijg je een compleet overzicht van je Qlik omgeving(QlikView en/of Qlik Sense) en maak je het behouden van een goede governance en hoge datakwaliteit mogelijk.