Een van de voordelen van Azure Cloud is dat applicaties razendsnel in de Cloud kunnen worden ontwikkeld. Veranderingen kunnen zonder onderbrekingen direct worden uitgevoerd. Dit maakt Azure het ideale platform voor developers om nieuwe concepten te bedenken. Hierdoor ben je in staat om als bedrijf veel innovatiever te werken.

Daarom moedigen wij onze klanten aan om applicaties zoals Power BI of TimeXtender in de Cloud te laten draaien. We ontwerpen samen met de klant de juiste data-architectuur en we geven advies over het inrichten van de cloud-omgeving.  Daarnaast verzorgen we ook het applicatiebeheer in de Cloud.

Voordelen

In de Cloud is opslag en rekeningcapaciteit schaalbaar en deze kan daarom onbeperkt meegroeien met je business. Wanneer je werkt met de Cloud kun je onmiddellijk resources opstarten en daardoor veel sneller anticiperen op een veranderde vraag in de markt.

Verder biedt de Cloud een IT omgeving die veel eenvoudiger te beheren is omdat het de integratie van verschillende systemen vereenvoudigt. In de Cloud heb je direct toegang tot een overvloed van ondersteunende diensten, zoals Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML). De Platform as a Service diensten op het gebied van databases ontzorgen je, omdat de details van database beheer door Microsoft worden afgehandeld.

Gouden driehoek

power bi, microsoft, azure, timextender, datavisualisatie, data warehouse, data, cloud

Bij E-mergo zijn wij ervan overtuigd dat Power BI als analytics tool ideaal te combineren is met Cloud en data management tools. Het gezamenlijk functioneren van respectievelijk Power BI, Azure en TimeXtender noemen wij ook wel de ‘Gouden Driehoek’.

De drie toepassingen verrijken en versterken elkaar. TimeXtender legt een zeer goed fundament voor het beheren van datastromen van de databron tot het dashboard. Hierdoor kan Power BI als tool  voor het ontwikkelen van datavisualisaties optimaal functioneren. Azure biedt de infrastructuur om de data op een betrouwbare, veilige en kosten-efficiënte manier voor te bereiden en verwerken.

Wanneer je bij ons gebruik maakt van de Gouden Driehoek zorgen wij voor een volledige ontzorging. We nemen namelijk het applicatiebeheer en het technisch functionele support volledig op ons. Je bent dus maar in contact met één partij.

Voordelen van cloud services bij E-mergo

  • Microsoft Gold Partner
  • TimeXtender Partner of the Year (2019-2021, 2023)
  • Bewezen trackrecord met grote en complexe data-implementaties, inclusief SAP-omgevingen
  • Ervaring heeft geresulteerd in een uitgebreide lijst met best practices die we volgen bij het implementeren van deze oplossing
  • Er zijn trainingen en workshops beschikbaar om je bedrijf in staat te stellen met deze oplossing te werken zonder dat er advies nodig is
  • Volledige ontzorging: applicatiebeheer en technisch functioneel support wordt volledig opgenomen door E-mergo
  • Je bent maar in contact met één partij

Contact opnemenAfspraak maken

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.