De waarde van low-code

#1 Haal inzicht uit je data
app development

Als je organisatie waardevolle inzichten uit data heeft dan wil je dat ook optimaal benutten voor je klanten en medewerkers door het goed en beheerst te integreren met digitale klantinteracties en werkprocessen.

#2 Maak verbinding met klanten
app development

Als je organisatie actief de klantbeleving wil verbeteren dan kan dat door eenvoudige en relevante interactie, meer inzicht en transparantie en de gelegenheid tot zelfservice te ondersteunen met krachtige klantportalen of apps.

#3 Creëer nieuwe verdienmodellen
app development

Als je organisatie snel en beheerst nieuwe verdienmodellen, nieuwe producten of diensten wil ondersteunen dan vraagt dat om de juiste bijbehorende klantinteractie, werkprocessen en relevante aansluitingen met andere partijen in de keten.

#4 Vernieuw kritische processen
app development

Als je organisatie kritische schaduw-IT oplossingen in gebruik heeft die risico’s vormen door achterblijvende betrouwbaarheid, veiligheid, toegankelijkheid of back-up dan wil je daar een duurzaam alternatief voor hebben.

#5 Laat legacy je niet tegenhouden
app development

Als de legacy systemen in je organisatie de flexibiliteit, snelheid en integratie die je nodig hebt om te groeien en innoveren niet meer aankunnen, maar je de legacy niet zomaar kan vervangen.

#6 Digitaliseer handmatige taken
app development

Als je organisatie handmatige (administratieve) handelingen en controles uitvoert, dan zijn die vaak tijdrovend, foutgevoelig en afhankelijk van een enkele medewerker.

#7 Haal het beste uit je medewerkers
app development

Als je organisatie belangrijke werkprocessen ondersteunt met meerdere systemen, tools of afdelingen waardoor foutgevoeligheid, handmatige acties en geen eenduidig beeld van de stand van zaken je medewerkers frustreert, kosten doet stijgen en klanten ontevreden maakt.


Low-code App Development van E-mergo

Wij helpen jou om te digitaliseren en om te innoveren. Hierbij adviseren we je niet alleen over tooling maar ook over je strategie en processen. Wij gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen welke digitale applicaties en producten nodig zijn om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Ook kijken we kritisch naar verouderde legacysystemen om mogelijke kostenbesparingen te ontdekken. Samen maken we het mogelijk voor jouw business om nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen.

app development

 

 

Wie zijn wij

E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year(2019-2020), Microsoft Gold Partner en Mendix partner. Wij zijn al 20 jaar lang business partner voor diverse IT vraagstukken voor bedrijven zoals De Vereende, Ruitenburg en CompanyWatch. Wij gaan altijd voor kwaliteit en zijn dan ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale standaarden zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1.

 

Ons aanbod

Data Management en Data Analytics geven je grip op datastromen en creëren relevante inzichten. Om dit maximaal te benutten voor kostenverlaging, groei en nieuwe mogelijkheden is digitale ondersteuning nodig van je klantinteracties, werkprocessen en innovaties. Wij maken dit mogelijk door gebruik te maken van low-code application development met behulp van Mendix en Microsoft Power Apps. Naast onze software-oplossingen leveren wij ook diensten zoals beheertrainingen en consultancy.

Ontdek Mendix  Ontdek Power Apps  Ontdek de verschillen

mendix,       Power Apps, lowcode,microsoft
Qlik, Power BI, Qlik Sense, QlikView, Analytics, Data Analytics, e-mergo.nl

Aan de slag met App Development

Wil je aan de slag met app development of heb je behoefte aan wat extra advies? Plan vrijblijvend een (online) afspraak in met een van onze accountmanagers om te sparren over de mogelijkheden.

bekijk referentie online afspraak

Onze klanten

eigenhaard     

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.