Low-code App Development van E-mergo

Wij helpen jou om te digitaliseren en om te innoveren. Hierbij adviseren we je niet alleen over tooling maar ook over je strategie en processen. Wij gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen welke digitale applicaties en producten nodig zijn om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Ook kijken we kritisch naar verouderde legacysystemen om mogelijke kostenbesparingen te ontdekken. Samen maken we het mogelijk voor jouw business om nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen.

app development

 

 

Wie zijn wij

E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year(’19), Microsoft Partner en Mendix partner. Wij zijn al bijna 20 jaar lang business partner voor diverse IT vraagstukken voor bedrijven zoals Amace en CompanyWatch. Wij gaan altijd voor kwaliteit en zijn dan ook gecertificeerd op basis van internationale en nationale standaarden zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1.

 

Ons aanbod

E-mergo heeft veel kennis van het analyseren van processen en het automatiseren hiervan door onze uitvoerige kennis van data management en data analytics oplossingen. Hierdoor is het voor ons een logische stap geweest om met Mendix aan de slag te gaan. Hiermee digitaliseren wij de processen waar wij al bekend mee zijn of breiden wij deze uit met innovatieve applicaties of tussenlagen. Met het Mendix low-code platform helpen wij jou om digitaal maatwerk te leveren met de beheerbaarheid van een off-the-shelf tool. Naast Mendix software leveren wij ook diensten zoals beheer, trainingen en consultancy.

Ontdek Mendix  Ontdek Power Apps

mendix,       Power Apps, lowcode,microsoft
Qlik, Power BI, Qlik Sense, QlikView, Analytics, Data Analytics, e-mergo.nl

Aan de slag met App Development

Wil je aan de slag met app development of heb je behoefte aan wat extra advies? Plan vrijblijvend een (online) afspraak in met een van onze accountmanagers om te sparren over de mogelijkheden.

bekijk referentie online afspraak

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.