‘Data First’

‘Data First’; het klinkt misschien als een statement uit een verkiezingscampagne maar dit was het thema van de 5e editie van de Data Warehousing & Business Intelligence Summit in Utrecht. Het event vond gister en vandaag plaats en behandelde verschillende trending topics op het gebied van data warehousing en business intelligence zoals GDPR, Data Lakes, Data Science en Dark Data. E-mergo was samen met TimeXtender sponsor van de summit.
Lees verder

Geautomatiseerd testen in Qlik

Onlangs is een nieuwe release van NodeGraph uitgekomen met een aantal nieuwe en interessante modules. Een van deze modules is de Test Module, waarmee geautomatiseerd tests op een Qlik omgeving kunnen worden uitgevoerd. In dit blog lees je waarom het belangrijk is om tests uit te voeren en wat de toegevoegde waarde ervan is voor Qlik gebruikers en beheerders.
Lees verder

Nieuw: Qlik Sense February 2018

Na Qlik ‘Qlik Sense September 2017’ en ‘Qlik Sense November 2017‘ is het nu alweer tijd voor 'Qlik Sense February 2018'. Dit is de eerste Qlik Sense release van 2018. In dit blog bekijken we een aantal nieuwe features zoals Custom Themes en de nieuwe iPhone app.
Lees verder

Qlik Webinar: ‘Data Literacy’

Tegenwoordig wordt er steeds meer data gegenereerd en geanalyseerd. Om dit bij te kunnen houden moeten organisaties en personen 'data literate' oftewel datageletterd worden. In een recente Qlik studie bleek echter dat slechts 17% van de ondervraagden zichzelf als data literate beschreven. Ontdek in dit webinar van Qlik waarom dit zo belangrijk is en wat je hieraan kunt doen.
Lees verder

Genereer en distribueer rapporten met Qlik NPrinting

Qlik NPrinting is een geavanceerde rapportgenerator voor Qlik Sense en QlikView die het mogelijk maakt om rapporten automatisch te verspreiden naar personen in de eigen organisatie en daarbuiten. Met NPrinting kun je rapporten genereren in veelgebruikte outputformaten, zoals Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint), HTML en PDF.
Lees verder
Pagina 1 van 1712345...10...Minst recente »