2021 Gartner Magic Quadrant for Analytics

Gartner's 'Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms' 2021 is gepubliceerd. Gartner publiceert jaarlijks dit Quadrant met een onafhankelijke evaluatie van de top tools binnen deze markt. Download hier gratis het complete rapport.
Lees verder

Nieuw: Qlik Sense February 2021

We zijn alweer halverwege februari en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Qlik Sense release: Qlik Sense February 2021! In dit blog lees je welke 9 belangrijke veranderingen er in deze nieuwste versie van Qlik Sense zijn doorgevoerd.
Lees verder

Top 8 Data Management Trends

Na Data, Analytics en Low-code trends te hebben gedeeld kon het onderdeel Data Management natuurlijk niet achterblijven. Daarom zetten wij in dit blog 8 trends voor je op een rij.
Lees verder

Data-integratie voor low-code apps

Verregaande digitale transformatie is voor veel bedrijven essentieel voor hun voortbestaan en begint met een goed datafundament. In dit blog lees je waarom data-integratie zo belangrijk is voor het succes van low-code applicaties en op welke manier je dit kunt doen.
Lees verder

E-mergo is TimeXtender Benelux Partner of the Year 2020

TimeXtender heeft E-mergo uitgeroepen tot Benelux Partner of the Year! De award is digitaal uitgereikt tijdens het online Xtend21 Partner Event. Dit is het tweede jaar op rij dat E-mergo de Benelux Partner of the Year award in ontvangst mag nemen. Wij hebben deze award verdiend door in de Benelux het best te presteren in diverse categorieën zoals het aantal gecertificeerde TimeXtender consultants, marketinginspanningen, Microsoftkennis, cloud infrastructuurkennis en het aantal tevreden gebruikers.
Lees verder

Waarom 2021 het jaar van low-code is…

Onlangs zijn Johan den Haan en Gordon Van Huizen van Mendix, geïnterviewd door InsideBigData.com voor het artikel 'Why 2021 is The Year of Low-Code'. Dit artikel sluit goed aan op de visie van E-mergo op low-code. Onze eigen low-code specialist Kees Miedema heeft daarom een aantal van inzichten uit dit artikel op een rij gezet.
Lees verder