Geldt de GDPR voor mijn organisatie?

Veel organisaties denken dat de wetgeving niet op hen van toepassing is, of willen er om budgetredenen pas later mee aan de slag gaan. Als je je afvraagt of de GDPR wel van toepassing is op jouw organisatie, stel jezelf dan deze 4 vragen...
Lees verder

Geografische extensies voor Qlik Sense

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Dit is zeker waar wanneer het gaat om geografische datavisualisaties. Bekijk in dit blog van Steven Samuels Brusse welke geografische extensies voor Qlik wij gebruiken en over welke functionaliteiten deze beschikken. (+bekijk direct een demo!)
Lees verder

Nieuw: ‘Qlik Sense November 2017’

Qlik heeft een nieuwe versie van Qlik Sense uitgebracht onder de naam 'Qlik Sense November 2017'. In dit blog bekijken we de nieuwe features. Lees snel verder en download hier de Desktop versie van Qlik Sense November 2017!
Lees verder

Zie jij het hele verhaal in je data? [infographic]

Je weet niet wat je niet kan weten. Het hele verhaal achter je data kan je hierbij helpen. Andere Business Intelligence(BI) oplossingen tonen je mooie plaatjes en beantwoorden enkel de vragen waarvan je wist dat je ze moest stellen. Qlik BI laat je al je data verkennen zodat je connecties kunt ontdekken die je eerder niet kon voorstellen. Zie jij het hele verhaal in je data? Ontdek het in deze infographic van Qlik.
Lees verder

Auditing access control in Qlik Sense

Bekijk in dit blog hoe je de Qlik Sense Audit tool in het Qlik Management Console kunt gebruiken om audits uit te voeren en veranderingen te 'previewen'. Zo kun je bijvoorbeeld controleren of de beveiligingsregels in overeenstemming zijn met de regels omtrent governance en data-security.
Lees verder
Pagina 1 van 1712345...10...Minst recente »