E-mergo support: geen zorgen over kwetsbaarheden

In de snel veranderende digitale wereld ontkomt niemand er meer aan: kwetsbaarheden in de software die je gebruikt. Alle softwarebedrijven zijn continu aan het innoveren en een foutje is snel gemaakt. Is eenmaal een lek gevonden en gepubliceerd, dan begint er een race tegen de klok, want zodra jij ervan weet, zijn ook criminele hackers op de hoogte en moet je er dus voor zorgen dat het lek wordt gedicht. Afgelopen september was er zo’n lek, met als classificatie “Critical”, die impact had op alle client-managed versies van Qlik. In dit blog verteld Senior Consultant Lennaert van den Brink je meer over hoe onze support afdeling hier mee om ging.
Lees verder

Alles wat je moet weten over Mendix deployment & hosting opties

Hoe zit het nu precies met de hosting van applicaties? Wat is ervoor nodig om applicaties, die zijn ontwikkeld met Mendix, in productie te nemen en te beheren? Heb je daar IT-personeel, servers en andere IT-infrastructuur voor nodig? In dit blog geeft Senior Consultant Steven Brusse je antwoord op die vragen en lees je welke opties Mendix biedt voor hosting en deployment van applicaties.
Lees verder

Alles wat je moet weten over Qlik Staige

In september dit jaar publiceerde Qlik de aankondiging van Qlik Staige. In de eigen woorden van Qlik een “holistische set oplossingen om Qlik klanten de kracht van Artificiële Intelligentie te laten omarmen en waarde te leveren”. Een mooie belofte, maar wat is Staige nu precies? In dit blog legt senior consultant Lennaert van den Brink het je uit.
Lees verder

Eén versie van de waarheid: het belang van een Definitie Dictionary

In de wereld van vandaag is informatie de sleutel tot succes. Het is dan ook cruciaal om binnen je bedrijf één versie van de waarheid te hebben. Maar wat betekent dat eigenlijk? En hoe realiseer je één versie van de waarheid? Het antwoord op die vraag is de Definitie Dictionary. Wat dat precies is en meer vertelt Business Intelligence consultant Mark de Boer je meer over in dit blog.
Lees verder

Wat is Microsoft Fabric?

Eerder dit jaar introduceerde Microsoft een nieuw platform: Microsoft Fabric. Een data-analytics platform dat verschillende bestaande oplossingen samenbrengt. Maar wat is Microsoft Fabric nou eigenlijk echt? En wat kun je ermee? In dit blog leggen we het je uit.
Lees verder