E-mergo in tijden van het Coronavirus

Het zijn vreemde tijden, de straten zijn stil, de huizen voller en de kantoren leger. Het Coronavirus zorgt ervoor dat mensen en bedrijven zich noodgedwongen moeten aanpassen. Dit geldt uiteraard ook voor ons. Lees hieronder hoe wij in tijden van het Coronavirus verder werken op afstand en wat je van ons kunt verwachten.
Lees verder

De 5 pilaren van low-code applicatieontwikkeling

Technologie verandert in rap tempo en bedrijven lijken het nog maar nauwelijks bij te kunnen houden. Als je dit wil proberen, moet je innovatieve en tijdige oplossingen kunnen bouwen en implementeren. Om dit op grote schaal mogelijk te maken houdt Mendix zich aan 5 pilaren voor applicatieontwikkeling.
Lees verder

Nieuw: Qlik Sense February 2020

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en dat betekent dat het tijd is voor de eerste Qlik Sense release van dit jaar: Qlik Sense February 2020! Bekijk hieronder de nieuwe features of download de desktopversie*.
Lees verder

Gartner Magic Quadrant 2020

Het 2020 Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms(ABI) is beschikbaar. Bekijk in dit blog een samenvatting van het Magic Quadrant op basis van Qlik en Power BI.
Lees verder

Interview met Martijn Matena van CB (deel 2)

Centraal Boekhuis is vanaf 2018 klant van E-mergo en maakt sindsdien veelvuldig gebruik van Qlik Sense. Bekijk hieronder deel twee van ons interview met Martijn Matena, Product Owner Business Intelligence, en lees waarom werken zonder analytics is als een auto rijden zonder snelheidsmeter.
Lees verder

Interview met Martijn Matena van CB (deel 1)

Centraal Boekhuis is al sinds 2018 klant van E-mergo maakt sindsdien veelvuldig gebruik van Qlik Sense. Bekijk hieronder deel één van ons interview met Martijn Matena, Product Owner Business Intelligence, en lees hoe CB gebruik maakt van het datavisualisatie platform.
Lees verder