Mimaki automatiseert intern proces met Power Apps

E-mergo heeft als digitaliseringspartner van Mimaki een mobiele app ontwikkeld met Power Apps voor het digitaliseren van het declaratieproces. Met behulp van deze app kunnen medewerkers van Mimaki in de EMEA-regio declaraties indienen en goedkeuring aanvragen. In dit blog bespreken we de oplossing voor Mimaki en hoe wij die voor hen met Power Apps hebben gerealiseerd.
Lees verder

De zin en onzin van KPI’s

KPI's. Iedere organisatie krijgt ermee te maken. Door regelmatig een blik op je KPI's te werpen weet je hoe de zaken ervoor staan en kun je ingrijpen wanneer dat nodig is. Of toch niet? Meten de KPI's wel wat ze zouden moeten meten? En kan jij wel aan de juiste knoppen draaien om te zorgen voor impact op de KPI's? In dit blog vertel ik je meer over de zin én onzin van KPI's en geef ik je wat tips hoe je het goed kunt aanpakken.
Lees verder

Top 8 data management uitdagingen voor organisaties

Als je het hebt over datagedreven werken zijn er weinig organisaties die dat niet zullen ambiëren. Er zijn echter altijd wat hobbels op de weg naar “Data Walhalla”.  Datagedreven werken gedijt bij een functionerend fundament voor je data, en daar komt Data Management om de hoek kijken. Dit blog gaat in op een aantal van de barrières die je tegenkomt bij Data Management en hoe je ze kan doorbreken.
Lees verder

6 Highlights van QlikWorld 2022

Elk jaar organiseert Qlik de wereldwijde conferentie “QlikWorld”. In dit blog neemt consultant Lennaert van den Brink je mee in wat volgens ons de 6 highlights zijn van deze editie.
Lees verder

Zo lukt Datagedreven werken wél

Dat datagedreven voor veel organisaties een nuttige en soms noodzakelijke ontwikkeling is om mee te kunnen blijven doen in de markt beschreven we hier al eerder. Waarom zijn er dan toch nog zoveel bedrijven die worstelen met datagedreven werken? Simpel: teveel focus op de techniek. Je leest er meer over in dit blog.
Lees verder

Top 4 redenen waarom je een dataportaal nodig hebt

Gartner voorspelt dat in 2023 de bedrijven die het delen van data voorop stellen, beter zullen presteren dan hun concurrenten. Het is dan ook niet vreemd dat wij een groeiende vraag van organisaties zien naar een dataportaal voor hun klanten. Klanten willen én verwachten meer inzicht in hun eigen processen en willen de mogelijkheid hebben om zelfstandig zaken te regelen. In dit blog staan we stil bij 4 belangrijke redenen waarom een dataportaal goed is voor jouw organisatie.
Lees verder