Power BI & Power Automate

Omdat Power BI onderdeel is van het Power Platform zorgt dit voor een aantal aantrekkelijke voordelen. Het is namelijk mogelijk om met Power Automate bepaalde processen en functies in Power BI volledig te automatiseren. Daarnaast werd onlangs ook de nieuwe Power Automate visual geïntroduceerd door Microsoft. Maar hoe werkt Power Automate binnen Power BI en welke processen kun je automatiseren? Dat leggen we je uit in dit blog.
Lees verder

Nieuw: Power BI April, Mei & Juni 2021

De afgelopen maanden heeft Microsoft een aantal interessante nieuwe features toegevoegd aan Power BI. Om je een overzicht te geven van deze nieuwe features heeft onze Power BI-consultant Niek Guijt ze in de video voor je op een rijtje gezet.
Lees verder

Low-code apps ontwikkelen met Fusion Teams

Om als organisatie de ambities op het gebied van digitalisering waar te maken moeten applicaties snel uitgerold kunnen worden. Met low-code tools voor softwareontwikkeling kan deze versnelling gerealiseerd worden. Low-code tools maken het mogelijk om applicaties op een snelle en agile manier te ontwikkelen in multidisciplinaire fusion teams. Wat zijn fusion teams precies en wat zijn de voordelen voor low-code? In dit blog worden deze vragen beantwoord.
Lees verder

Data automation is strategische zet voor organisaties

Het automatiseren van data kan zorgen voor een flink aantal voordelen voor je organisatie. Vaak is het daarbij ook de juiste strategische keuze. In dit blog leggen we aan de hand van een aantal voorbeelden aan je uit waarom het kiezen voor een data automation tool de juiste strategische optie is.
Lees verder

Eurovisiesongfestival Dashboard

Eurovisiesongfestival Het concept van het Eurovisiesongfestival is vergelijkbaar met dat van een talentenjacht. Verschillende deelnemers nemen het op tegen elkaar om de jury te overtuigen van zijn of haar zangkunsten met een eigen song. Ieder lid van de Europese Radio-unie(EBU) kan deelnemen aan het festival. Dit is ook de reden dat landen die buiten de…
Lees verder

Nieuw: Qlik Sense May 2021

We zijn al bijna over de helft van het jaar en dat betekent dat het weer tijd is voor een Qlik Sense release! De May 2021 release heeft dit keer wat minder aanpassingen dan bijvoorbeeld die van February. Veel van de wijzigingen zijn het verder verbeteren van zaken die we in de February release ook al zijn tegengekomen. In dit blog lees je de verschillende verbeteringen.
Lees verder