4 Use cases voor low-code applicatieontwikkeling

Welke type applicatie leent zicht nu bij uitstek om te ontwikkelen met low-code? En welk low-code platform is het meest geschikt voor welke applicatie? In dit blog geeft Steven Brusse antwoord op deze vragen door vier use cases te beschrijven waarbij de voordelen van de low-code ontwikkelmethode optimaal worden benut.
Lees verder

Dit is waarom je KPI’s falen

Elk bedrijf gebruikt Key Performance Indicators (KPI’s).Toch lukt het veel bedrijven niet om met die KPI’s datagedreven te werken, of hun organisatie mee te krijgen in het werken met KPI’s. Hier kan een aantal redenen voor zijn. De voornaamste hiervan zetten we in dit blog op een rijtje.
Lees verder

Nieuw: Power BI Februari & Maart 2021

Afgelopen maanden heeft Microsoft een aantal interessante nieuwe features toegevoegd aan Power BI. Om je een overzicht te geven van deze nieuwe features heeft onze Power BI-consultant Edmond Thaqi ze in een video voor je op een rijtje gezet.
Lees verder

Qlik Sense deployment opties in 2021: SaaS of Client Managed?

Is Qlik Sense SaaS een volwassen BI platform en geschikt voor jouw organisatie? Moet je als bestaande Qlik-gebruiker een migratie naar SaaS overwegen? Is het nog wel mogelijk om te installeren op een eigen server? In dit blog worden deze vragen beantwoord en lees je wat er is veranderd in de deployment opties van Qlik Sense.
Lees verder

Dit is waarom je van Access zou moeten overstappen naar Power Apps

Er zijn diverse tools beschikbaar waarmee je bedrijfsinterne applicaties kunt maken waarbij data wordt bewerkt en opgeslagen in een relationele database. Microsoft Access en Power Apps zijn hier voorbeelden van. In dit blog wordt de groeiende vraag besproken wanneer en waarom het aan te bevelen is om van Access over te stappen naar Power Apps.
Lees verder