Power BI: Beste updates van 2021

Microsoft heeft het afgelopen jaar veel nieuwe features toegevoegd aan Power BI. Om je een overzicht te geven van al deze features heeft onze Power BI-consultant Edmond Thaqi in de onderstaande video de meeste interessante features van 2021 voor je op een rijtje gezet.
Lees verder

Ebook: 2022 BI & Data Trends

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat er overal ‘Top X’ lijstjes verschijnen. Ook bij Qlik hebben ze de smaak te pakken gekregen met als resultaat een ebook én webinar met de top 10 trends voor het komende jaar. Het centrale thema in Qlik’s lijstje is de noodzaak voor 'Interwoven Solutions'.
Lees verder

Nieuw: Mendix 9.7

Onlangs is er een nieuwe Mendix versie verschenen, Mendix 9.7. In de video leer je meer over de nieuwe features in 9.7. Ook geeft onze eigen Mendix Developer Andy Berger nog wat extra inzicht op de voordelen van de nieuwe features.
Lees verder

Mendix Data Hub 2.0

Mendix heeft in september Data Hub 2.0 angekondigd. Data Hub is een aanvullende module voor data-integratie binnen het Mendix-platform, waardoor het delen en hergebruiken van datasets in Mendix-applicaties een stuk eenvoudiger wordt. In dit blog wil ik dieper ingaan op de voordelen van Data Hub, de verbeteringen die zijn toegevoegd in versie 2.0 en de nieuwe features die we in de nabije toekomst kunnen verwachten.
Lees verder

Qlik Application Automation

Sinds 28 september is het eerste resultaat van die acquisitie van Blendr.io zichtbaar in de SaaS versie van Qlik in de vorm van de feature “Application Automation”. In dit blog legt Senior BI-consultant Lennaert van den Brink je uit wat er precies bedoeld wordt met Active Intelligence en laat je aan de hand van een aantal use-cases zien hoe Application Automation ervoor zorgt dat je vliegensvlug acties in gang kunt zetten op basis van jouw data in Qlik SaaS.
Lees verder