Is dit de ideale ontwikkelaar?

Moeite met het vinden van een ervaren ontwikkelaar om je data warehouse up to date te houden, BI tools te implementeren, systemen te migreren of datakwaliteit te bewaken? Wij hebben een oplossing voor je! Lees snel verder
Lees verder

Qlik Sense Tour 2018

Donderdag 21 juni vond de Qlik Sense Tour plaats bij E-mergo in Delft. Iets over 10 arriveerde de laatste tuktuk van het parkeerterrein bij het E-mergo kantoor en kon het programma beginnen. Gedurende de ochtend maakte de deelnemers kennis met de nieuwste release van Qlik Sense en hoorde zij alles over de indrukwekkende analytics omgeving van Luchtverkeersleiding Nederland. Blik in dit blog samen met ons terug op wat er allemaal voorbij is gekomen.
Lees verder

Nieuw: Qlik Sense June 2018

'Qlik Sense June 2018' is beschikbaar! Dit is misschien wel een van de meest geanticipeerde releases van dit jaar vanwege de nieuwe Artificial Intelligence functionaliteiten. Deze Qlik Sense versie bevat zo veel nieuwe features dat wij niet eens weten waar we moeten beginnen! Laten we er maar meteen in duiken met de 5 belangrijkste veranderingen.
Lees verder

Vizlib: Qlik Sense Visualization Library

Het gebruik van extensies in je Qlik Sense kan veel toegevoegde waarde hebben voor je analyses. Zo kun je nieuwe functionaliteiten en datavisualisaties toevoegen die niet standaard in Qlik Sense beschikbaar zijn. E-mergo is daarom sinds kort partner van Vizlib. Vizlib is een engelse partij die extensies maakt voor Qlik Sense op het gebied van functionaliteit en visualisatie onder de naam 'Vizlib Library'. Bekende extensies zijn bijvoorbeeld de Sankey Chart en de Story Timeline.
Lees verder

Qlik Sense Deployment: Dit zijn de mogelijkheden

Qlik Sense kan op verschillende manieren worden ingericht, op locatie, in de cloud, of in een hybride omgeving. Voor elk type bedrijf, van groot tot klein, is wel een passende inrichting te bedenken. In dit blog lees je alles over de verschillende deployment opties van Qlik Sense.
Lees verder

Qlik Sense April 2018: Location Analytics

De nieuwe April 2018 release van Qlik Sense heeft een aantal mooie verbeteringen op het gebied van Location Analytics. De standaardfunctionaliteit van de kaartgrafiek is aanzienlijk verbeterd. Daarnaast heeft Qlik een nieuw licentiemodel geïntroduceerd waarbij de geografische extensie Qlik GeoAnalytics is inbegrepen. In dit blog lees je alles over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van Location Analytics in Qlik Sense April 2018.
Lees verder
Pagina 1 van 1912345...10...Minst recente »