Reserveer snel jouw digitale plekje

Schrijf je hier in voor de gratis Qlik Sense Basics training op 20 oktober. Ontdek tijdens deze online training hoe Qlik Sense in elkaar zit en hoe je hier het beste gebruik van kan maken. Na de training ken je de basisprincipes van Qlik Sense en kun je beginnen met het gebruiken van de tool in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat: Gratis Qlik Sense Basics Training
Wanneer: Woensdag 20 oktober van 09.30 – 12.00
Waar: Online via Microsoft Teams
Voor wie: Potentiële Qlik gebruikers en medewerkers van organisaties die al over Qlik Sense beschikken maar hier nog geen gebruik van maken.
Trainer: Onno van Knotsenburg
Wat heb je nodig: Om mee te kunnen doen met enkele korte oefeningen is toegang tot Qlik Sense nodig. Dit kan je bestaande omgeving zijn of Qlik Sense Desktop. Een demo app wordt van te voren gemaild. Ook zonder toegang tot Qlik Sense is 80% van de training te volgen.

Bekijk de agenda
 1. Introductie E-mergo
 2. Introductie Qlik
 3. Qlik Sense overview (producten, architectuur)
 4. Qlik Sense eindgebruiker interface
 5. Het maken van selecties
 6. Het maken en gebruiken van Bookmarks
 7. Het maken en gebruiken van Stories
 8. De Qlik Insight Advisor
 9. Data manager; eenvoudig gestructureerde data laden
 10. Qlik Sense Tips
 11. Q&A

Qlik Sense Basics Training • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onno van Knotsenburg is sinds 2004 werkzaam als BI Consultant in diverse rollen. Hij is zijn carrière begonnen bij Capgemini. In 2012 is hij als (Senior) Technical Trainer bij Qlik aan de slag gegaan om na 226 training verspreid over 17 landen op 3 continenten in 2018 te gaan werken bij E-mergo. Als consultant heeft hij gewerkt bij diverse klanten, waaronder KPN Mobiel, Schiphol, Nederlandse Loterij en Hoyer Group. Onno heeft meerdere Business Analysis, Data Architect en Administrator certificaten van zowel Qlik Sense als QlikView en heeft daarnaast meegeschreven aan enkele examens voor deze certificaten. Naast het managen van de E-mergo Academy verzorgt Onno bij E-mergo ook TimeXtender en diverse Qlik trainingen.