Max. aantal deelnemers: 8
 

Bij de Data & Analytics Basics training leer je in korte tijd de basisconcepten van Business Intelligence eigen te maken. Deze training is dan ook bedoeld voor mensen zonder een technische achtergrond die graag zelf aan de slag willen met BI-vraagstukken of hier nauw bij betrokken zijn.

Resultaat

 • Je behaalt voldoende kennis van diverse theoretische begrippen, methodes en regelmatig terugkerende uitdagingen
 • Na de training ben je er klaar voor om een BI-tool te gaan leren

Voor wie

Deze training is voor de Informatie Analyst en de Developer. Je hebt geen technische achtergrond en wilt graag aan de slag met BI-vraagstukken.

Praktisch

 • Deze training duurt 1 dagdeel
 • De prijs van deze training 750 euro per persoon, voor een open training of prijs in overleg voor een besloten training op een door de klant gekozen locatie
 • Minimaal 3 deelnemers, vanaf 4 deelnemers zijn er groepsprijzen mogelijk
 • Je kunt deze training zowel online als op locatie volgen
 • Nodig tijdens de training: een laptop 
 • Wanneer op locatie zal er lunch aanwezig zijn
Hoe werkt het aanvragen van een training?

Na het verzenden van een aanvraagformulier komt een van onze medewerkers met je in contact voor het inplannen van de training en voor het opvragen van de factuurgegevens. Het is mogelijk om de training op een van de volgende manieren te volgen: online, E-mergo kantoor of incompany. Afhankelijk van de gekozen optie hanteren wij bepaalde voorwaarden voor het leveren van deze training.

Deze training aanvragen • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainer(s)

Onno van Knotsenburg

Onno van Knotsenburg is sinds 2004 werkzaam als BI Consultant in diverse rollen. Hij is zijn carrière begonnen bij Capgemini. In 2012 is hij als (Senior) Technical Trainer bij Qlik aan de slag gegaan om na 226 training verspreid over 17 landen op 3 continenten in 2018 te gaan werken bij E-mergo. Als consultant heeft hij gewerkt bij diverse klanten, waaronder KPN Mobiel, Schiphol, Nederlandse Loterij en Hoyer Group. Onno heeft meerdere Business Analysis, Data Architect en Administrator certificaten van zowel Qlik Sense als QlikView en heeft meegeschreven aan enkele examens voor deze certificaten. Naast het managen van de E-mergo Academy verzorgt Onno bij E-mergo ook TimeXtender en Qlik trainingen.

 

Stijn Verhoeff

Stijn is sinds 2018 werkzaam bij E-mergo als BI Consultant en is in zijn vrije tijd hoofdtrainer bij zijn sportvereniging. Hij is gecertificeerd Business Analist en Data Architect voor Qlik Sense en heeft voor onder andere Philips, Luchtverkeerleiding Nederland en Eindhoven Airport gewerkt. Als ervaringsdeskundige weet hij hoe snel BI-vraagstukken ingewikkeld en technisch kunnen worden. Om die reden heeft hij dan ook de Data & Analytics Basics training ontwikkeld, zodat ook niet-techneuten met BI aan de slag kunnen.

 

Incompany

Al onze trainingen zijn ook incompany te volgen. In overleg kunnen wij het door ons gebruikte materiaal afstemmen op de behoeftes van jouw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra tijd om specifieke onderwerpen te behandelen, het toevoegen van extra voorbeelden of het overslaan van bepaalde onderwerpen. Neem hiervoor contact op met onze Academy.

Contactformulier

 • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.