Tijdens deze training leer je over alle facetten van NPrinting waar je als rapportontwikkelaar mee te maken krijgt. We houden de theorie kort; je leert op een praktische wijze stap voor stap hoe je een rapport in NPrinting opbouwt op basis van de Qlik Sense apps. Je leert over de verschillende output mogelijkheden en gaat aan de hand van opdrachten door het hele proces heen.

Wanneer je deze training hebt voltooid ken je de flow van het maken van een rapport. Je bent bekend met de meeste functies in NPrinting en weet waar je meer informatie kan vinden over wat er nog meer kan. Je bent in staat om informatie uit een Qlik Sense app middels NPrinting te veranderen in een rapport in Excel-, Word-, PowerPoint- of HTML-formaat en deze te versturen via e-mail of onder te brengen op een fileshare of Newsstand.

Attentie: administrator onderdelen, zoals users importeren vanuit AD, blijven in deze training buiten beschouwing. De focus ligt op rapportages bouwen.

Duur: 1 dag
Prijs: 600 euro per persoon voor een open training op een door ons aangewezen locatie dan wel online of prijs in overleg voor een besloten training op een door de klant gekozen locatie
Vorm: Online of op locatie
Voor: Informatie analyst, Developer
Trainer: Juriaan Hensbroek
Onderwerpen: NPrinting Architectuur, NPrinting Webconsole, Filters & Conditions, maken van Reports, maken van Publishing Tasks, draaien en voortgang van taken inzien, versturen via email + het opmaken van een email (html)

Hoe werkt het aanvragen van een training?

Na het verzenden van een aanvraagformulier komt een van onze medewerkers met je in contact voor het inplannen van de training en voor het opvragen van de factuurgegevens. Het is mogelijk om de training op een van de volgende manieren te volgen: online, E-mergo kantoor of incompany. Afhankelijk van de gekozen optie hanteren wij bepaalde voorwaarden voor het leveren van deze training.

 

Deze training aanvragen  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Juriaan is BI-consultant en heeft door de jaren heen bij diverse grote opdrachtgevers aan verschillende projecten gewerkt. Naast het werken met Qlik en TimeXtender heeft hij veel kennis van- en ervaring met NPrinting. De meeste ervaring heeft hij opgedaan in zijn jaren bij Schiphol, waarin o.a. security rapportages maakte. Daarnaast is hij regelmatig ad hoc ingezet op verschillende kortere NPrinting opdrachten. Juriaan is geen typische trainer met lange verhalen en droge stukken stof, maar is iemand van de praktijk. Leren is doen! Na een bondige overdracht van de theorie schakelt hij snel naar de praktijk. Zijn dag is geslaagd als iedere cursist het gevoel heeft dat hij/zij ‘het kan’ en zin heeft om zelf met eigen rapportages aan de slag te gaan.