Tijdens de Qlik Sense Designer training leer je de benodigde vaardigheden voor het inrichten van de voorkant van Qlik Sense. Je leert de diverse visualisatiemogelijkheden kennen en je leert meer over de mogelijkheden tot analyseren en het delen van informatie met collega’s. Deze training is in lijn met het Qlik Sense Business Analyst certificaat.

Na deze training ben je in staat om zelfstandig een dashboard in Qlik Sense te maken.

Duur: 2 dagen
Prijs: 1200 euro per persoon voor een open training op een door ons aangewezen locatie dan wel online of prijs in overleg voor een besloten training op een door de klant gekozen locatie
Vorm: Online of op locatie
Voor: Informatie analyst, Developer
Trainer: Onno van Knotsenburg
Onderwerpen: Data Manager, maken van eenvoudige en complexe selecties, bookmarks, maken van grafieken, kaarten en tabellen, extensies, Master Items, variabelen, Set Analysis, Storytelling, Alternate States

Hoe werkt het aanvragen van een training?

Na het verzenden van een aanvraagformulier komt een van onze medewerkers met je in contact voor het inplannen van de training en voor het opvragen van de factuurgegevens. Het is mogelijk om de training op een van de volgende manieren te volgen: online, E-mergo kantoor of incompany. Afhankelijk van de gekozen optie hanteren wij bepaalde voorwaarden voor het leveren van deze training.

 

Deze training aanvragen  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onno van Knotsenburg is sinds 2004 werkzaam als BI Consultant in diverse rollen. Hij is zijn carrière begonnen bij Capgemini. In 2012 is hij als (Senior) Technical Trainer bij Qlik aan de slag gegaan om na 226 training verspreid over 17 landen op 3 continenten in 2018 te gaan werken bij E-mergo. Als consultant heeft hij gewerkt bij diverse klanten, waaronder KPN Mobiel, Schiphol, Nederlandse Loterij en Hoyer Group. Onno heeft meerdere Business Analysis, Data Architect en Administrator certificaten van zowel Qlik Sense als QlikView en heeft daarnaast meegeschreven aan enkele examens voor deze certificaten. Naast het managen van de E-mergo Academy verzorgt Onno bij E-mergo ook TimeXtender en diverse Qlik trainingen.