Tijdens de Qlik Developer training leer je een app vanaf niets op te bouwen tot een compleet datamodel. Je leert hoe je bronnen kunt ontsluiten en kunt omvormen tot een efficiënt datamodel. Ook leer je hoe je de structuur van je apps op zet en complexe berekeningen in het script uitvoert. Deze training is in lijn met het Qlik Sense Data Architect certificaat.

Na deze training beschik je over 90% van de kennis van de regelmatige gebruikte functies voor het schrijven van script in Qlik en weet je ook waar je moet zoeken voor de overige 10%.

Duur: 2 dagen
Prijs: 1200 euro per persoon of groepsprijs in overleg
Vorm: Online of op locatie
Voor: Developer
Onderwerpen: Data load editor, data connecties, datamodel viewer, data laden uit databases en bestanden, synthetic keys en circular references en hoe deze te voorkomen, variabelen, master kalender, hergebruik van script, datamodeleren, linktabellen, QVDs, architectuur, best practices

Hoe werkt het aanvragen van een training?

Na het verzenden van een aanvraagformulier komt een van onze medewerkers met je in contact voor het inplannen van de training en voor het opvragen van de factuurgegevens. Het is mogelijk om de training op een van de volgende manieren te volgen: online, E-mergo kantoor of incompany. Afhankelijk van de gekozen optie hanteren wij bepaalde voorwaarden voor het leveren van deze training.

 

Deze training aanvragen  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.