Tijdens de Qlik Developer training leer je een app vanaf niets op te bouwen tot een compleet datamodel. Je leert hoe je bronnen kunt ontsluiten en kunt omvormen tot een efficiënt datamodel. Ook leer je hoe je de structuur van je apps op zet en complexe berekeningen in het script uitvoert. Deze training is in lijn met het Qlik Sense Data Architect certificaat.

Na deze training beschik je over 90% van de kennis van de regelmatige gebruikte functies voor het schrijven van script in Qlik en weet je ook waar je moet zoeken voor de overige 10%.

Duur: 2 dagen
Prijs: 1200 euro per persoon voor een open training op een door ons aangewezen locatie dan wel online of prijs in overleg voor een besloten training op een door de klant gekozen locatie
Vorm: Online of op locatie
Voor: Developer
Trainer: Onno van Knotsenburg
Onderwerpen: Data load editor, data connecties, datamodel viewer, data laden uit databases en bestanden, synthetic keys en circular references en hoe deze te voorkomen, variabelen, master kalender, hergebruik van script, datamodeleren, linktabellen, QVDs, architectuur, best practices

Hoe werkt het aanvragen van een training?

Na het verzenden van een aanvraagformulier komt een van onze medewerkers met je in contact voor het inplannen van de training en voor het opvragen van de factuurgegevens. Het is mogelijk om de training op een van de volgende manieren te volgen: online, E-mergo kantoor of incompany. Afhankelijk van de gekozen optie hanteren wij bepaalde voorwaarden voor het leveren van deze training.

 

Deze training aanvragen  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onno van Knotsenburg is sinds 2004 werkzaam als BI Consultant in diverse rollen. Hij is zijn carrière begonnen bij Capgemini. In 2012 is hij als (Senior) Technical Trainer bij Qlik aan de slag gegaan om na 226 training verspreid over 17 landen op 3 continenten in 2018 te gaan werken bij E-mergo. Als consultant heeft hij gewerkt bij diverse klanten, waaronder KPN Mobiel, Schiphol, Nederlandse Loterij en Hoyer Group. Onno heeft meerdere Business Analysis, Data Architect en Administrator certificaten van zowel Qlik Sense als QlikView en heeft daarnaast meegeschreven aan enkele examens voor deze certificaten. Naast het managen van de E-mergo Academy verzorgt Onno bij E-mergo ook TimeXtender en diverse Qlik trainingen.