Tijdens de TimeXtender Core training word je wegwijs gemaakt in TimeXtender. Je leert hoe je data kunt ontsluiten en een Data Warehouse kunt bouwen.

Na deze training kun je 80% van de reguliere werkzaamheden in TimeXtender goed uitvoeren en weet je waar je moet zoeken voor de resterende 20%.

Duur: 2 dagen
Prijs: 1200 euro per persoon voor een open training op een door ons aangewezen locatie dan wel online of prijs in overleg voor een besloten training op een door de klant gekozen locatie
Vorm: Online of op locatie
Voor: Developer
Trainer: Hugo Winkelhorst
Onderwerpen: TimeXtender, Operational Data Exchange, Modern Data Warehouse, History, Incremental Load, Common Features

Hoe werkt het aanvragen van een training?

Na het verzenden van een aanvraagformulier komt een van onze medewerkers met je in contact voor het inplannen van de training en voor het opvragen van de factuurgegevens. Het is mogelijk om de training op een van de volgende manieren te volgen: online, E-mergo kantoor of incompany. Afhankelijk van de gekozen optie hanteren wij bepaalde voorwaarden voor het leveren van deze training.

 

Deze training aanvragen  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hugo is van 2009 tot en met 2019 werkzaam geweest als Business Analyst voor diverse bedrijven zoals DHL, Greenchoice en Sator (nu Fource). Tijdens deze periode is hij in aanraking gekomen met onder andere Microsoft Power BI en TimeXtender. Sinds 2019 is Hugo bij E-mergo Business Intelligence Consultant en in die rol heeft hij zich bezig gehouden met TimeXtender bij Heijmans, Marvesa, Pellikaan en Fource. Hugo is certified TimeXtender Solution Architect.