Data analytics voor de bouw

Vanwege vergaande specialisatie in het bouwproces zijn bouwbedrijven voor hun resultaten afhankelijk van hun leveranciers en ketenpartners. Deze, en de vele andere partijen betrokken bij de bouw sector betekenen dat een grote stroom van data in omloop is. De ontoegankelijkheid van deze data zorgt ervoor dat veelal de hulp van de IT afdeling ingeschakeld wordt. Door onze diensten en producten in te zetten krijgt men grip op eigen data.

Demo aanvragen Lees meer

Data analytics voor transport

In de transport branche heb je te maken met veel verschillende partijen, met elk een eigen datasysteem. Dit betekent dat er veel data in omloop is waar men niet altijd even gemakkelijk bij komt. Niet vergaarde inzichten en onvoorziene problemen kunnen in de concurrerende markt al snel gemiste of verloren kansen betekenen. Met een data analytics oplossing heb je eindelijk zicht op de big data in de transport-en logistiek sector.

Demo aanvragen Lees meer

Data analytics voor energie

In de energie branche heeft men te maken met verschillende partijen zoals leveranciers, distributeurs en klanten. Dit betekent dat er heel veel beschikbare data te analyseren is. Vooral in de energie sector is het van belang om het verbruik van klanten te analyseren. Dit soort analyses maken in Excel betekent vaak veel gepriegel, wat niet altijd veel oplevert. Door analytics tools te gebruiken ontsluit je al je data in een applicatie.

Demo aanvragen Lees meer

Data analytics voor de flex branche

In elke organisatie hebben verschillende mensen verschillende informatiebehoeftes, dit geldt zeker voor de Flex branche. De directie wil een duidelijk, visueel overzicht van alle labels, rayonmanagers willen hun eigen regio kunnen analyseren en intercedenten/recruiters willen opdrachten en beschikbare kandidaten tot in detail bekijken. Met analytics toepassingen kunnen al deze belangen behartigd worden.

Demo aanvragen Lees meer

 

Data discovery algemeen

Naast data discovery voor de bouw, transport, energie en flex branches werkt E-mergo uiteraard ook voor andere branches. Klanten zoals Kawasaki, VONQ, Omoda en Rijk Zwaan behoren tot een kleine greep van klanten die E-mergo ook geholpen heeft met datavraagstukken. . Ontdek wat wij voor jouw branche kunnen betekenen.

Demo aanvragen Lees meer

 

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.