Mendix en TimeXtender helpen Connex met betrouwbare registratie van grondstoffen voor biobrandstoffen

Transparantie en nauwkeurigheid in informatie, documentatie en communicatie zijn essentieel bij Connex. Connex is geaccrediteerd om alle benodigde duurzaamheidsdocumenten aan te leveren aan haar klanten. Tot voor kort registreerde Connex al die gegevens nog in Excel-sheets. Maar met de groei van het bedrijf kon dit niet meer. Wanneer er fouten in dergelijke papieren zitten, heeft dit vergaande gevolgen voor de verdere verduurzamingsketen.

Het Resultaat

Meer inzicht

Door het gebruik van TimeXtender heeft Connex nu meer inzicht halen uit hun inkoop- en verkoopdata, voorraadstanden, financiële informatie (zoals de boekingen), de winst- en verliesrekening en de balans.

Makkelijker en sneller

Het werkt verloopt voor Connex nu veel makkelijker en sneller. Ze hoeven iets één keer correct in de app in te voeren en dan staat het voor altijd goed geregistreerd.

Betrouwbare informatie

Connex hoeft minder dubbelchecks uit te voeren, omdat ze kunnen vertrouwen op solide informatie vanuit de app. Dit geeft veel rust, omdat Connex zo zeker weet dat het document 100% correct is.

Het werk verloopt veel makkelijker en sneller. We voeren iets één keer correct in en dan staat het voor altijd goed geregistreerd in de app [...]

Fortunate Malago

Duurzaamheidsexpert

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.