“Een eyeopener hoe toegankelijk TimeXtender is”

“Normaal krijgt een verpleeghuis per bewoner betaald voor alle zorg, dat is bij ons niet zo. Sommige onderdelen van de zorgverlening vallen onder de Zorgverzekeringswet, anderen weer onder Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)”, legt Dennis Dikkerboom uit. Hij werkt zes jaar bij Dagelijks Leven als adviseur zorgfinanciering en informatievoorziening. “Die scheiding van zorg en wonen heeft invloed op onze data. We staan voor het leveren van de beste dementiezorg, betaalbaar voor iedereen, en daarom willen we dat zorggeld zo efficiënt mogelijk naar onze bewoners gaat. Dus we zitten bovenop de cijfers. Daarnaast moeten we ook de uren zo efficiënt mogelijk inzetten per mix van bewoners, zodat iedereen de juiste zorg krijgt.”

Het Resultaat

Gebruiksvriendelijk

TimeXtender is een gebruiksvriendelijke datawarehouse tool, je sleept gemakkelijk velden van de ene naar de andere tabel.

Zelfredzaam

Nadat E-mergo de basis had neergezet is Dagelijks Leven zelf verder gegaan met het afbouwen van het datawarehouse.

Meer inzicht

Dagelijks Leven is inmiddels alweer twee versies verder en hebben daardoor nog meer inzicht in hun data.

We wilden zelf regie hebben op ons datawarehouse, zodat Dennis zelf snel een spoedje kan verwerken. En we wilden ook iets wat zo gebruiksvriendelijk was, dat iemand anders het ook van Dennis kan overnemen. Dat sprak ons zo aan TimeXtender aan.

Ingrid ten Napel

Proces- en informatiemanager

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.