Movares houdt beter zicht op projecten met combinatie van TimeXtender, Azure en Power BI.

Advies- en ingenieursbureau Movares coördineert omvangrijke projecten op het gebied van mobiliteit, infrastructuur en klimaatadaptatie. In één oogopslag overzicht houden op de financiële resultaten van deze projecten was in het administratiesysteem niet goed meer mogelijk. Daarvoor zorgde E-mergo met de combinatie van TimeXtender, Azure en Power BI. “Vooral als je vijftien projecten onder je hoede hebt, helpen de heldere grafieken en kleuren om dit overzicht wel direct te hebben.” Dat vindt Daniële ten Hoope, IT-adviseur informatiemanagement bij Movares. Samen met projectleider Roelof Oppenhuis begeleidde zij de introductie.

Het Resultaat

TimeXtender

TimeXtender dwingt Movares om heldere definities te geven zodat één versie van de waarheid gewaarborgd blijft. Van daaruit kunnen zij diverse dashboards maken zonder twijfels over de datakwaliteit. Het is een single point of truth.

Azure

Dankzij de combinatie van Azure, TimeXtender en Power BI bij Movares is het eenvoudig voor hen om op te schalen naar meer dashboards en/of databronnen.

Power BI

Movares houdt visueel overzicht van projecten door de interactieve dashboards die gemaakt zijn met Power BI. Met de rode en groene stoplichten zien ze meteen wat er aan de hand is.

De grote kracht van TimeXtender is dat het één waarheid toont. Van daaruit kun je alle dashboards maken die je maar wilt. Het is een single point of truth.

Daniële ten Hoope,

Functioneel Adviseur ICT

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.