Inzicht in portefeuille met de combinatie van Mendix en Qlik Sense

E-mergo is als partner gekozen vanwege specialistische kennis over het combineren van data analytics technologieën en low-code applicatie platforms. Deze combinatie bood uitkomst voor de uitdagingen omdat hiermee data invoer en datavisualisatie bij elkaar konden worden gebracht. Het Family Office dataportaal wat gecreëerd is voorziet in de behoeftes van het family office (en daarmee de familie) en in de tweede plaats verschillende professionele dienstverleners zoals de accountants en fiscalisten van diverse andere kantoren.

Het Resultaat

Mendix

Om data eenvoudig te kunnen verzamelen en verrijken is gekozen voor Mendix. De Mendix applicatie laadt data van Exact in, en vanuit een speciaal gebouwde interface wordt deze data in Mendix verrijkt. Men kan benodigde data toevoegen die niet standaard vanuit het boekhoud-programma beschikbaar zijn.

Inzicht

Het Family Office dataportaal biedt inzicht in de portefeuille van de familie op elk gewenst moment, op elk device. Hiermee is het voor de family office eenvoudig om de totale portefeuille te bekijken en analyseren. Dit is uiteraard een stuk gebruiksvriendelijker dan de jaarlijkse presentatie van de cijfers.

Datagedreven

Voor de family office betekent dit dat zij nu constant over actuele data beschikken waardoor zij inzicht hebben in de portefeuille waardoor zij datagedreven beslissingen hierover kunnen nemen. Met dit constante inzicht kunnen de gebruikers beslissingen maken over investeringen.

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.