Modern Data Management Platform

VolkerWessels BVGO werkte voorheen met in-house ontwikkelde ETL’s om gegevens uit Microsoft NAV (Navision 4PS Construct) in haar data warehouse te laden. Hierbij werd zij geconfronteerd met zowel lange ontwikkeltijden als lange oplostijden als er fouten optraden en was de kwaliteit van de data moeilijk te waarborgen, doordat alles in de ETL geprogrammeerd werd. Tevens was het tijdrovend om nieuwe bronnen en nieuwe NAV versies op het data warehouse aan te sluiten. Dit waren drijfveren om op zoek te gaan naar een nieuwe data warehouse oplossing. Deze zoektocht werd met succes beëindigd toen E-mergo de innovatieve data warehouse oplossing TimeXtender presenteerde.

Het Resultaat

Automatisering

Traditionele data warehouses zijn niet geautomatiseerd en moeten met handmatige SSIS scripts worden onderhouden. Dit is een kostbaar, tijdrovend en foutgevoelig proces, vooral voor grotere bedrijven met veel databronnen. Met de keus voor TimeXtender bespaart BVGO dus niet alleen nu, maar ook in de toekomst, veel tijd door handmatige en herhaaldelijke processen te automatiseren en zien zij de kwaliteit van het data warehouse verbeteren.

Ondersteuning

Binnen enkele dagen waren meerdere versies van NAV 4PS Construct ontsloten met behulp van de innovatieve data warehouse software. Het kunnen omgaan met de verschillende NAV versies heeft veel tijd bespaard. Door te modelleren in plaats van te programmeren is er een beter overzicht van wat er in de processen gebeurt. Veranderingen als gevolg van de implementatie van een additionele versie van NAV worden nu zelfs automatisch gesynchroniseerd.

Tijd & kwaliteit

TimeXtender schrijft geautomatiseerd scripts om alle data in de data warehouse te laden. Dit gebeurt op een zeer slimme manier waarbij de executie van het script met behulp van Machine Learning continu wordt geoptimaliseerd. Daarnaast wordt alles automatisch gedocumenteerd wat de kwaliteit van de documentatie verhoogt en veel tijd bespaart omdat dit voorheen handmatig moest worden gedaan.

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.