Maak kennis met de Discovery Hub

discovery hub, timextender,dwa,datawarehouse, data warehouse, data warehouse automation, data warehouse software,

Het aannemen van personeel is vaak een langdurig en ingewikkeld proces, zeker wanneer je op zoek bent naar een kandidaat met specifieke vaardigheden. Vacaturedatabases en recruiters kunnen je helpen met het vinden van een geschikte kandidaat, maar het vergt veel tijd om die kandidaten te zoeken, ontmoeten en uiteindelijk aan te nemen en in te werken. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over IT personeel..

Het vinden van geschikt IT personeel is een van de moeilijkste zoektochten wanneer het gaat om nieuwe medewerkers. Als gevolg van een tekort in deze sector en het grote aantal gewenste vaardigheden is er veel concurrentie op de krappe arbeidsmarkt. Ook als jouw bedrijf niet primair gericht is op de IT sector is er een goede kans dat je wel gebruik maakt van grote hoeveelheden data om besluiten te nemen en je bedrijfsvoering te optimaliseren. Al deze data worden binnen je organisatie opgeslagen om gegevens zoals verkoopcijfers bij te kunnen houden om hier later beslissingen over te kunnen nemen. Een veilige en centrale opslag voor data, zoals een data warehouse, is daarom voor veel bedrijven iets waar zij van kunnen profiteren. Zo’n opslag moet echter vaak wel door iemand worden beheerd.

Mocht je iemand hebben gevonden die deze taak op zich wil nemen en in staat is om snel code te schrijven en met meerdere data platformen te werken, dan is hij of zij vaak beperkt in tijd om echte resultaten neer te kunnen zetten. Je kunt altijd opnieuw het recruitment proces op gang brengen en hopen dat je iemand uit de beperkte voorraad IT helden kunt vinden.. Maar wat als wij je nu vertellen dat wij de perfecte medewerker voor je hebben? Een medewerker die gelijk aan de slag kan, geen vakanties neemt en nooit ziek is? Een data held die 6 keer sneller te werk gaat, alles documenteert en al meer dan 12 jaar ervaring heeft verspreid over allerlei branches? Lees snel verder om te ontdekken wie wij voor je in gedachten hebben….

De perfecte medewerker voor elk bedrijf

discovery hub, timextender,dwa,datawarehouse, data warehouse, data warehouse automation, data warehouse software,

Wij stellen je graag voor aan de Discovery Hub®, jouw nieuwste medewerker. TimeXtender’s Discovery Hub platform functioneert als een echt onderdeel van je team. Een medewerker die altijd blijft leren, consistente kwaliteit levert en alles ook nog eens continu goed documenteert. De Discovery Hub® kun je zien als een data expert met ervaring die hij heeft verzameld bij 3000 verschillende bedrijven uit diverse branches. De Hub is loyaal en heeft een passie voor data en documentatie. De code die de Hub schrijft is universeel en controleerbaar zodat alle developers hiermee kunnen werken. Bovendien wordt alles wat hij maakt direct gedocumenteerd. Hij wordt omschreven als een harde werker, erg stabiel en betrouwbaar. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de Discovery Hub®? Neem dan eens een kijkje naar zijn ‘CV’. 

Discovery Hub® is de data-driven, productieve professional die elk bedrijf zou willen hebben en de Senior BI Developer, Data Architect en Solutions Architect waar organisaties van dromen. Wil je meer weten over je nieuwste partner, de Discovery Hub®? Vraag extra informatie aan via het formulier hieronder en wij nemen snel contact met je op voor een kennismakingsafspraak!