E-mergo en IN4BI gaan partnership aan!

datavisualisatie,bi,business intelligence, e-mergo-over e-mergo, over ons, bi software, qlik

E-mergo verzorgt steeds vaker het beheer van grote QlikView omgevingen. Om dit beheer efficiënter te kunnen doen maakt E-mergo gebruik van Platform Manager van IN4BI. Om QlikView in te zetten als Enterprise oplossing is het van belang om extra aandacht te schenken aan versiebeheer en OTAP-ondersteuning.

Met behulp van Platform Manager is het mogelijk om op een efficiënte wijze vergrendeling, inchecken, uitchecken, terugdraaien en andere veelvoorkomende eigenschappen van versiebeheer uit te voeren. Doordat vele kenmerken van de QlikView documenten met behulp van versiebeheer opgeslagen worden, biedt het pakket nog andere interessante opties om het beheer efficiënter te maken. Denk hierbij aan een global search over alle QlikView documenten waardoor impact analyses een stuk sneller uitgevoerd kunnen worden.

Platformmanager

in4bi,platformmanager,qlik,qlikview,qlik business intelligence

Naast het bijhouden van metadata en het daarbij samenhangende versiebeheer is het ook mogelijk om de proces-flow rondom de OTAP-straat goed vorm te geven. Het pakket onderscheid verschillende rollen met verschillende rechten waardoor een optimaal OTAP-proces ingericht kan worden zonder dat er sprake is van een vertragend effect op de “time-to-market” van nieuwe QlikView-oplossingen en/of wijzigingen op bestaande dashboards.

IN4BI maakt software-oplossingen die bedrijven helpen het maximale uit hun QlikView-Investering te halen. Met behulp van Platform Manager voor QlikView helpt E-mergo organisaties om de betrouwbaarheid van hun dashboards te optimaliseren. De samenwerking tussen ontwikkelaars, testers, managers en gebruikers leidt tot meer efficiëntie én een beter gebruik van QlikView. Platform Manager voor QlikView is uitgerust met functionaliteiten als versiebeheer, promotion en analyses, welke alle naadloos geïntegreerd zijn in QlikView’s Change process. Doordat Platform Manager tot diep in de metadata van QlikView inzicht geeft, krijgen nu zelfs Auditors antwoorden op vragen die voorheen onbeantwoord bleven. Om het beste uit QlikView te halen is Platform Manager voor QlikView onmisbaar!

Voor meer informatie over IN4BI kunt u contact opnemen met Stefan van der Hoorn via mail of op 06-13892420.