E-mergo in tijden van het Coronavirus

E-mergo Delft, E-mergo, E-mergo kantoor, E-mergo Qlik

Het zijn vreemde tijden, de straten zijn stil, de huizen voller en de kantoren leger. Het Coronavirus zorgt ervoor dat mensen en bedrijven zich noodgedwongen moeten aanpassen. Dit geldt uiteraard ook voor ons. Lees hieronder hoe wij in tijden van het Coronavirus verder werken op afstand en wat je van ons kunt verwachten.

Het werk gaat door

Ook in onzekere periodes zoals deze zijn wij er om jou en je bedrijf te helpen. Wij willen dan ook benadrukken dat het nog steeds mogelijk is om gebruik te maken van onze producten, consultants en diensten. Het enige wat er is veranderd is dat we nu uitsluitend in een online omgeving opereren, op afstand. Het blijft nog steeds ons doel om bedrijven te helpen bij al hun uitdagingen op het gebied van data. Wij staan voor je klaar.

Zo werken wij verder

Al onze collega’s werken vanuit huis, meetings worden verplaatst naar de online omgeving van Microsoft Teams en het dagelijkse praatje bij het koffieapparaat gebeurt nu van achter de laptop. Maar het werk? Dat gaat gewoon door. Wij staan van een afstand nog steeds klaar voor onze klanten.

Iets wat wij de afgelopen tijd gemerkt hebben is dat vrijwel al onze dienstverlening door kan gaan. Bijna al het werk wat wij voor onze klanten doen is gelukkig vanaf afstand mogelijk. Via diverse technologieën zoals VPN en remote desktops kunnen wij hierdoor 99% van onze werkzaamheden blijven uitvoeren voor Qlik, TimeXtender, Mendix, Power BI en al onze andere producten.

Ingericht op thuiswerken

De processen, software en systemen die E-mergo gebruikt waren namelijk al volledig ingericht op het thuiswerken van onze collega’s. Op deze manier kunnen wij je nu nog steeds blijven helpen. Heb je bijvoorbeeld support nodig? Dat kan nog steeds, onze supportafdeling staat voor je klaar.

Samen met onze klanten maken wij de stap naar een nieuwe vorm van werken. Het werken waar je niet meer naast elkaar hoeft te zitten om samen te werken. We zijn nu in staat om samen met onze klanten een manier van samenwerken vorm te geven die het mogelijk maakt om ook in deze tijden zeer effectief te zijn.  Wij zien het dan ook als een gemeenschappelijk belang om onze economie op deze manier zoveel mogelijk op gang te houden.

Nieuwe mogelijkheden?

In tijden zoals deze is het belangrijk om in mogelijkheden te blijven denken. Was je al een tijd van plan om van QlikView over te schakelen naar Qlik Sense? Of een lang uitgestelde upgrade te doen naar een nieuwere versie van een van deze pakketten? Of wellicht is er nu tijd om je medewerkers te via een online training te leren hoe zij Qlik het beste kunnen gebruiken? Neem contact met ons op om hier iets voor in te plannen. Misschien kunnen we er zo voor zorgen dat deze projecten afgerond worden. Wij helpen je graag.

Contact

Neem contact met ons op en dan bespreken we, online of via de telefoon, de mogelijkheden.

Plan een online meeting in    Bel een accountmanager

Tot slot willen wij iedereen op het hart drukken om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en goed op elkaar te passen gedurende deze moeilijke tijd!

  • Blijf zo veel mogelijk thuis
  • Was je handen vaak en grondig
  • Houd 1,5 meter afstand