Ebook: 6 BI trends

Business Intelligence, qlik,qlik sense, qlikview, qlik beheer, qlik support, qlik hulp, qlik assistentie, qlik consultancy, qlik training, qlik workshop, Tips voor BI,

Is jouw bedrijf nog up to date? Bekijk snel de 6 Trends binnen de Business Intelligence sector.

De veranderingen binnen de Business Intelligence (BI) sector gaan in een hoog tempo vooruit. Voordat je het weet zijn er weer talloze nieuwe ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op jouw bedrijf. Het is voor ons dan ook belangrijk om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen. In dit gratis te downloaden ebook hebben we het daarom over 6 trends binnen de BI.

Alhoewel de technologie om ons heen blijft bewegen en onze klanten steeds meer data te verwerken krijgen, blijven dezelfde vragen binnen de verschillende branches terugkomen. Organisaties willen tegenwoordig beter betrokken zijn in het analyseren van de data. Waar komt het vandaan en hoe kunnen we tot de kern van de zakelijke uitdagingen komen? In het ebook ‘’6 Trends binnen BI’’ lees je over Qlik’s inzichten in de industrie en lees je hoe deze trends van jou een informatie activist kunnen maken.

Het blijft voor veel bedrijven nog een grote uitdaging om betere, goed onderbouwde, beslissingen te nemen gebaseerd op vooruitziende analyses. Een van de tips in het ebook is dan ook om storytelling toe te passen. Storytelling personaliseert je werk en maakt het gedenkwaardig, heeft meer impact en maakt de informatie relevanter voor jouw publiek. Met krachtige analyse software en duidelijke datavisualisaties wordt het voor besluitvormers makkelijker om goede onderbouwde beslissingen te nemen, met een oog op de toekomst. Ontdek deze en nog 5 andere tips in het gratis ebook ‘’6 Trends binnen BI”.