Louis de Roo van Inter IKEA Group spreker bij Qlik Analytics Tour in Delft

qlik analytics tour,e-mergo.nl

Wij zijn verheugd om mede te delen dat Louis de Roo, Solution Owner Business Information bij Inter IKEA Group, spreker is tijdens de Qlik Analytics Tour in Delft!

Qlik Analytics Tour in Delft

De Qlik Analytics Tour zal op donderdag 13 juni plaatsvinden bij restaurant Heinde & Ver in Delft. Tijdens dit gratis evenement krijgen bezoekers alles te horen over innovaties en uitdagingen rondom Analytics zoals Data Chatbots, Augmented Intelligence en Analytics Adoptie. Het evenement sluit af met de keynote ‘Self-service BI to the Many’ van Louis de Roo Solution Owner Business Information, over de inzet van Qlik Sense bij de Inter IKEA Group.

Self-service BI to the Many

Louis de Roo zal gaan spreken over de uitdagingen van Inter IKEA Group als gevolg van de keuze om elke IKEA medewerker (>200.000) in staat te stellen om met selfservice BI in Qlik Sense te werken. Ontdek tijdens de sessie van Louis de Roo wat de voordelen zijn geweest en hoe zij omgaan met uitdagingen zoals Data Literacy en User Experience(UX).

Voor wie: Dit evenement is voor iedereen die zich bezighoudt met data binnen zijn bedrijf of hier graag meer mee zou willen doen
Waar: Heinde & Ver, Zocherweg 9, 2613 ZT Delft
Wanneer: Donderdag 13 juni van 09.30 – 14.00
Tickets: Tickets zijn gratis maar de plekken zijn beperkt dus wacht niet te lang en schrijf je in!
Voertaal: Nederlands
Eten & drinken: Dit evenement is volledig verzorgd met koffie, lunch, drankjes en snacks