Three ways AI is changing BI

Voor een Business Analist is het cruciaal om snel data te kunnen onderzoeken en visualiseren. Zodat ze op die manier snel hun belanghebbende kunnen helpen met inzichten te vinden in de bestaande data. Eisen van een bedrijf zijn hierbij geëvolueerd van een bestuur dat eerst vragen had over wat en wanneer iets gebeurde naar vragen over waarom het gebeurde en wat er in de toekomst zal gebeuren. Bekijk dit webinar om meer te leren over de drie manieren om data inzichten te koppelen aan AI met Business Intelligence (BI) en door middel van Power BI.

In dit webinar zul je ook:

  • Leren hoe BI-professionals AI gebruiken en wat de huidige trends zijn
  • Verdergaan dan het analyseren van databases om op die manier beoordelingen en geschreven feedback van gebruikers zinvol te maken
  • Bekijken hoe Power BI AI naadloos zich eigen heeft gemaakt voor analisten en zakelijke beslissers

power bi, microsoft, power bi desktop, datavisualisatie, business intelligence, business analytics

Power BI

Microsoft Power BI is een interactieve datavisualisatie tool die organisaties helpt om datagedreven beslissingen te nemen. Power BI combineert data uit zowel interne als externe databronnen zoals ERP- en CRM systemen maar ook online bronnen als Google Analytics en Facebook. De gecombineerde data wordt weergegeven in een gebruiksvriendelijk dashboard waarbij de belangrijkste KPI’s worden uitgelicht. Zo kun je eenvoudig bedrijfsprocessen monitoren en verbeteren.

Bekijk de webinar

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.