Rijk Zwaan spreker bij QlikWorld Tour in Delft

Twee jaar kon het niet doorgaan, maar dit jaar is het dan eindelijk zover! Met trots kondigen wij aan dat we dit jaar de QlikWorld Tour organiseren in Delft. Speciaal voor dit evenement komt Rick van Zijl, Project Advisor Data Solutions bij Rijk Zwaan, spreken over welke voordelen zij halen uit het Qlik Active Intelligence Platform. De plekken zijn beperkt dus wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in!

 

QlikWorld Tour in Delft

De QlikWorld Tour zal op donderdag 13 oktober plaatsvinden bij restaurant Heinde & Ver in Delft. Tijdens dit gratis evenement leer je meer over hoe de visie van Qlik de manier verandert waarop organisaties hun data gebruiken. Ook vindt er een uitgebreide demo plaats van het Qlik Active Intelligence Platform, waarbij nieuwe functies zoals AutoML worden besproken.

 

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan heeft meer dan 90 jaar ervaring op gebied van groenteveredeling en zaadproductie. Van een groentezadenwinkel in Rotterdam in 1924 is de onderneming, met een omzet van meer dan 500 miljoen euro, uitgegroeid tot een top vijf wereldspeler in het creëren van succesvolle groenterassen.

Ontdek tijdens de keynote van Rick van Zijl, Project Advisor Data Solutions bij Rijk Zwaan, welke voordelen Rijk Zwaan haalt uit het werken met het Qlik Active Intelligence Platform.

 

QlikWorld Tour Details

Waar: Heinde & Ver, Zocherweg 9, 2613 ZT Delft
Wanneer: Donderdag 13 oktober van 09:30 – 14:00
Tickets: Tickets zijn gratis, maar de plekken zijn beperkt dus wacht niet te lang en schrijf je in!
Voertaal: Nederlands

Schrijf je snel in voor QlikWorld Tour Delft!

inschrijven