E-mergo ontwikkelt in vijf dagen populaire beursapp voor Kawasaki

E-mergo werkt al enkele jaren voor Kawasaki Motors Europe. De motorproducent heeft de ambitie om voorop te lopen als het gaat om innovatieve digitale oplossingen voor klantinteractie. Nadat E-mergo de installatie en support verzorgde voor Qlik Sense, ontwikkelde ze ook in recordtijd een innovatieve beursapp met behulp van Mendix.

Het Resultaat

App binnen 2 weken

Met Mendix is een app gemaakt voor gebruik tijdens de EICMA beurs in Milaan. Na 5 dagen was er een eerste versie en na 2 weken was de app compleet. De app is 10500 keer gebruikt en 6000 personen hebben gegevens achtergelaten.

Qlik blaast weer leven in BI

Qlik Sense heeft weer nieuw leven in de BI omgeving van Kawasaki geblazen. Hiermee maken analisten en ontwikkelaars zelf eenvoudig dashboards.

Qlik NPrinting

Met behulp van Qlik NPrinting kan Kawasaki eenvoudig rapporten versturen naar gebruikers die kant-en-klare data willen ontvangen.

Er is een fijne balans in de communicatie; ze adviseren echt. Ze zijn heel transparant: dit zijn de diensten die we leveren en dit is de maandelijkse fee ervoor. En tot slot: ze zijn heel welwillend. Hun flexibiliteit heb ik maximaal opgerekt en getest. Ze zijn tot veel in staat: alle eer!

Haris Kocanovic,

Manager Business Strategy Section en Digitalisering

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.