De case voor VolkerWessels

VolkerWessels ambieerde naar een omgeving waarbij het mogelijk zou zijn om informatiestromen inzichtelijk te maken door middel van krachtige analysemogelijkheden.

Het Resultaat

Qlik & Go

Met Qlik vindt de business razendsnel antwoorden op haar vragen.
Medewerkers van VolkerWessels analyseren geheel zelfstandig de voor hen relevante financiële, inkoop, verkoop en projectdata, gecombineerd met data uit externe bronnen.

Automatisch én standaard

Voorheen werden er veel manuren besteed aan het handmatig samenstellen van rapportages. Met de oplossingen van Qlik zijn alle rapportages van VolkerWessels Bouw & Vastgoed gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Door de enorme besparing op manuren wordt de investering in QlikView enkel en alleen al terugverdiend.

Van data naar inzicht

De software van Qlik transformeert data naar inzicht om zo accuraat en tijdig de juiste beslissingen te kunnen nemen. Hier waardoor het mogelijk wordt voor VolkerWessels om beter te presteren.

Met QlikView wordt de gebruiker zelf gefaciliteerd in de data en informatie die beschikbaar wordt gesteld. Definities zijn eenduidig vastgesteld, waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit is gegarandeerd.

Chris Stam

Projectadviseur implementatie dashboards QlikView, VolkerWessels

Bekijk de complete case

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.