Op dit moment hebben wij Qlik consultants beschikbaar. Vul het contactformulier hieronder in om de mogelijkheden te bespreken

E-mergo is al jaren een Qlik Elite Partner en daarmee kennispartij op alles dat met Qlik te maken heeft. Dit betekent ook dat al onze Qlik consultants beschikken over diverse QlikView en Qlik Sense certificaten. Veel van onze consultants zijn bovendien ook gecertificeerd op het gebied van Scrum en beschikken zelfs over een Scrum Master diploma. Verder kunnen onze Qlik consultants jou en jouw team voorzien van beheermogelijkheden en verschillende trainingen en workshops.

1 Qlik Sense Consultancy

Onze gecertificeerde Qlik Sense consultants helpen je graag met diverse Qlik Sense werkzaamheden zoals het ontwikkelen van heldere dashboards, het opzetten van een goede architectuur of het inregelen van security-maatregelen. Onze consultants kunnen zelfstandig aan de slag maar kunnen ook samenwerken met een bestaand Business Intelligence team of BICC. Daarnaast kunnen zij ook (online) training bieden aan jouw medewerkers.

2 QlikView Consultancy

Onze gecertificeerde QlikView consultants helpen je graag met diverse QlikView werkzaamheden zoals het ontwikkelen van heldere dashboards, het opzetten van een goede architectuur of het inregelen van security-maatregelen. Onze consultants kunnen zelfstandig aan de slag maar kunnen ook samenwerken met een bestaand Business Intelligence team of BICC. Daarnaast kunnen zij ook (online) training bieden aan jouw medewerkers.

3 Qlik Consultancy: Strippenkaart

Bij een strippenkaart neem je een aantal uren voor consultancy af die je op een gewenst moment binnen een jaar kan inzetten. Dit betekent dat we voor je klaar staan wanneer jij of je team even wat extra hulp nodig hebben. Zo kunnen we ondersteuning op de momenten dat je dit nodig hebt. Deze vorm van consultancy is ook handig wanneer een BI omgeving opgestart wordt en er incidenteel extra hulp nodig is. Een startend team kunnen wij natuurlijk ook voorzien van training.

4 Qlik Data Integration Consultancy

E-mergo beschikt ook over specialisten op het gebied van Qlik Data Integration. Onze Qlik Data Integration consultants helpen je graag met Qlik Replicate™ (voorheen Attunity Replicate), Qlik Enterprise Manager™ (voorheen Attunity Enterprise Manager), Qlik Compose™ (voorheen Attunity Compose), Qlik Gold Client™ (voorheen Attunity Gold Client, gericht op SAP omgevingen) en Qlik Data Catalyst®.

Bel een accountmanager     Digitaal Kennismaken?

Voorbeelden van ondersteuning
 • Uitsluitend gecertificeerde Qlik Sense & QlikView Consultants
 • Projectleiding bij een Qlik project (bijvoorbeeld met Scrum)
 • Ontwikkeling van Qlik Dashboards (bijvoorbeeld met DAR principe)
 • Advies over de deployment van dashboards (bijvoorbeeld met OTAP)
 • Ontwikkelen data logistiek dashboard voor inzicht in uw datastromen
 • Advies over optimale inzet van jouw Qlik licenties (licentiemonitor)
 • Troubleshooting bij problemen met Qlik
 • Hulp bij Qlik beheer
  • Dagelijkse monitoring van de omgeving
  • Mogelijkheid 24/7 beheer

Contactformulier • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Omdat het niet zo’n grote partij is, verloopt de samenwerking lekker snel, daar hou ik van. E-mergo heeft altijd een expert beschikbaar en als we vragen stellen krijgen we netjes antwoord zonder dat elk kwartiertje wordt gefactureerd. Dat vind ik pas echt klantvriendelijk.

Martijn Matena, CB