E-mergo is 3x TimeXtender Partner of the Year (2019-2020-2021) en beschikt over gecertificeerde consultants om jou te ondersteunen met het implementeren van TimeXtender. Ook kunnen onze consultants jou en jouw team voorzien van beheermogelijkheden en verschillende trainingen en workshops. E-mergo kan TimeXtender Consultancy leveren op projectbasis en op basis van een strippenkaart.

Op dit moment hebben wij een aantal TimeXtender ontwikkelaars beschikbaar. Vul het contactformulier hieronder in om de mogelijkheden te bespreken

1 TimeXtender Consultancy: Project

Bij consultancy op projectbasis maken we vooraf een inschatting van de benodigde consultancytijd en de bijbehorende kosten. We pakken dan een TimeXtender project van start tot finish voor je aan. Consultants beginnen met het inventariseren van de behoefte aan inzichten en gaan dan voor je aan de slag. Hierbij gebruiken onze consultants hun technische development skills om zo tot het beste resultaat te komen. Werken op projectbasis kan eventueel ook in samenwerking met het bestaande IT-team. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het bestaande team opleiden om met TimeXtender aan de slag te gaan, terwijl wij development taken uitvoeren. Op deze manier kan het team eventueel later zelfstandig met TimeXtender werken.

2 TimeXtender Consultancy: Strippenkaart

Bij consultancy op basis van een strippenkaart neem je een aantal uren voor consultancy af die je op een gewenst moment binnen een jaar kan inzetten. Dit betekent dat we voor je klaar staan wanneer jij of je team even wat extra hulp nodig hebben. Zo kunnen we ondersteuning op de momenten dat je dit nodig hebt. Deze vorm van consultancy is ook handig wanneer een TimeXtender omgeving opgestart wordt en er incidenteel extra hulp nodig is. Een startend team kunnen wij natuurlijk ook voorzien van training.

Voorbeelden van ondersteuning
  • Projectbegeleiding van het implementeren van TimeXtender
  • Begeleiding van developers bij het ontwikkelen in TimeXtender
  • Advies over de architectuur van jouw data warehouse
  • Optimaliseren van de data omgeving met TimeXtender
  • Troubleshooting bij problemen met TimeXtender
  • Onderhoud van het data warehouse

Maak kennis met E-mergo

Contactformulier  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over TimeXtender     TimeXtender Beheer     Kennismaken?