Stap 1: Kennismaking

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een (online) kennismakingsgesprek bespreken  wij de uitdagingen van jouw organisatie en presenteren we onze aanpak om datagedreven te gaan werken.

Stap 2: Datastrategie sessie

Wij analyseren de pijnpunten en stellen een roadmap op

We werken samen uit welk doel je voor ogen hebt met je data. Zodat we een plan hebben om niet alleen de problemen van nu op te lossen, maar ook op de lange termijn waarde uit je data te halen.

Stap 3: Proof of Value(PoV)

Van uitdaging naar prototype

Tijdens een interactieve sessie (zoals een App in a Day of een KPI workshop) werken we op basis van jouw behoeften het design uit. Vervolgens leveren we een prototype zodat je weet wat het eindproduct zal zijn voordat we voor je aan de slag gaan.

Stap 4: Implementatie

Implementatie en trainingen

Tijdens een implementatie richten wij de software in of stellen we jou in staat om dit te doen. Nadat alles naar behoren werkt kunnen er (extra) trainingen worden ingepland en beheerafspraken worden gemaakt. De omgeving is nu live!

Stap 5: Support

De eerste 3 maanden gratis

Na livegang ben je zelf nog druk bezig je nieuwe oplossing te leren kennen. Lukt er iets niet? Onze supportdesk staat voor je klaar. De eerste 3 maanden doen we dit zelfs gratis. Ook monitoren en onderhouden we de omgeving en zorgen we dat updates tijdig worden geïnstalleerd. 

Stap 6: Continue verbetering

Elk kwartaal voeren wij een evaluatiegesprek

Zijn je gebruikers tevreden? Kan er misschien nog iets beter? Elk kwartaal evalueren we samen de oplossing en dienstverlening en bekijken we wat we nog kunnen verbeteren. Je krijgt inzage in onze dienstverlening via ons moderne klantportaal.

Neem contact op via het contactformulier of neem contact op met een van onze accountmanagers via de contactgegevens hieronder.

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.