Stap 1: Stel een doel

Datastrategie workshop

We werken tijdens een datastrategie workshop samen uit welk doel je voor ogen hebt met je data. Zodat we een plan hebben om niet alleen de problemen van nu op te lossen, maar ook op de lange termijn waarde uit je data te halen.

Stap 2: Maak een plan

Roadmap en organisatie advies

Op basis van de door jou gestelde doelen stellen wij een roadmap op en geven we je advies.

Stap 3: Luister naar de vraag

Diverse workshops

Afhankelijk van de doelen brengen we de behoefte van de business in kaart. Dit doen we met een KPI workshop, App in a Day, Business value workshop, of Business process modelling. Zo komen we erachter wat de business echt nodig heeft om te kunnen sturen.

Stap 4: Leg een datafundament

Data architectuur (advies) en implementatie

We geven je advies over het opzetten van een data management omgeving en richten dit voor je in.

Stap 5: Geef antwoord

Workshops, PoC en ontwikkeling

Wanneer het doel van je dashboard en/of applicatie duidelijk is starten wij met een design workshop om ervoor te zorgen dat het doel, de eindgebruikers en het ontwerp goed aansluiten. Indien gewenst voeren we Proof of Concept uit. Aansluitend hierop beginnen wij met het ontwikkelen van je dashboard en/of applicatie.

Stap 6: Deel de kennis

E-mergo Academy, Adoptiescan

Om goed van start te gaan met je nieuwe dashboard en/of applicatie bieden wij diverse trainingen aan via de E-mergo Academy. Om erachter te komen wie nog kennis missen voeren we een adoptiescan uit.

Stap 7: Beheer en optimaliseer

Bouw verder op de basis

Om alles goed draaiende te houden hebben wij een E-mergo supportdesk die indien gewenst 24/7 voor je klaar staan. Nu de basis staat kun je na gaan denken over nieuwe initiatieven om waarde uit je data te halen.

Neem contact op via het contactformulier of neem contact op met een van onze accountmanagers via de contactgegevens hieronder.

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.