Qlik & TimeXtender [webinar]

timextender,qlik,discovery hub, data warehouse, data warehouse automation, qlik sense, qlik datamodel ,datamodel,

Herken je dit?

De grote hoeveelheid Qlik dashboards binnen de organisatie lijken niet allemaal met dezelfde definities en berekeningen(business logica) te werken. Doordat de business logica binnen elk Qlik dashboard apart ingeregeld wordt ontstaan er verschillen en krijg je ook nog eens te maken met lange laadtijden bij het verversen van gegevens. Zou het niet makkelijker zijn om al deze business logica op één centrale plek te beheren?

Wanneer het aantal Qlik dashboards groeit bestaat de kans dat meerdere van deze dashboards data ophalen uit dezelfde bronsystemen. Om dit te doen wordt er een stuk Qlik script geschreven door de ontwikkelaar om de juiste tabellen op te halen en berekeningen te kunnen maken(expressies). Dit kan betekenen dat werk dubbel wordt uitgevoerd én dat kleine verschillen in definities en berekeningen ontstaan. Naarmate de omgeving groeit kunnen steeds meer van dit soort problemen zich voordoen. Gelukkig bestaat hier een eenvoudige oplossing voor in de vorm van een modern data warehouse van TimeXtender genaamd de Discovery Hub.

De Discovery Hub

timextender,qlik,discovery hub, data warehouse, data warehouse automation, qlik sense, qlik datamodel ,datamodel,
De Discovery Hub van TimeXtender koppelt aan allerlei databronnen en stelt je in staat om alle definities en berekeningen in één centrale laag in te stellen en te beheren. Hierdoor hoef je in Qlik geen directe connecties meer met je databronnen te maken en hoef je ook geen aparte definities en berekeningen op te stellen. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Schrijf je dan in voor E-mergo’s webinar op 6 september en ontdek hoe je business logica met de Discovery Hub van TimeXtender kunt inregelen én beheren terwijl je de performance van Qlik versnelt.

Ontdek tijdens het webinar hoe je met Qlik en TimeXtender:

  • De performance van uw Qlik dashboards versnelt
  • Eenvoudig business definities en berekeningen beheert
  • Betere datamodellen creëert met de Discovery Hub
  • Iedereen gemakkelijk toegang geeft tot de nodige bedrijfsdata
  • Eén (beheerbare) versie van de waarheid creëert
timextender,discovery hub,semantic,qlik,qlik sense

Schrijf je in voor dit webinar en woon deze live bij en/of ontvang na afloop de opname.