De 5 pilaren van low-code applicatieontwikkeling

mendix, go make it, low code, low code app development, low code application development, mendix logo, low code manifesto

Technologie verandert in rap tempo en bedrijven lijken het nog maar nauwelijks bij te kunnen houden. Als je dit wilt proberen, moet je innovatieve en tijdige oplossingen kunnen bouwen en implementeren. Mendix gelooft dat het bouwen van deze oplossingen met low-code mogelijk wordt gemaakt en vindt dat software hierbij goed én snel moet worden gebouwd om in een rap tempo bedrijfswaarde te kunnen leveren. Om dit op grote schaal mogelijk te maken heeft Mendix een low-code manifesto gemaakt met daarin 5 pilaren voor applicatieontwikkeling:

# 1 Focus op zakelijke impact

Creëer samenwerking en duidelijkheid tussen de business en IT om snel impact op te kunnen maken. Meer weten? Bekijk dit blog over low-code platforms.

# 2 Laat alle makers uit de hele onderneming los

Laat geen hersenkracht verloren gaan door met een low-code platform gebruik te maken van je bestaande resources. Meer weten? Neem een kijkje naar dit blog over Shadow IT.

# 3 Doe alles met een agile houding

Geef kleine teams de kracht om zelf (in de cloud) te ontwikkelen en om snel en vaak oplossingen live te zetten. Meer weten? Bekijk dit ebook over Agile in combinatie met Mendix.

# 4 Maak gebruik van bestaande kennis en kunde

Gebruik gevestigde middelen en ga niet alles van scratch af aan bouwen. Combineer kennis van je medewerkers met automatische code vanuit Mendix om snel resultaten te behalen. Meer weten? Neem een kijkje naar dit ebook over app delivery.

#5 Verbind alles

Verbind alles aan elkaar met API’s, integraties en nieuwe manieren om toegang te krijgen tot data. Zorg er voor dat je open en toegankelijk blijft. Meer weten? Bekijk dit blog over Mendix integraties.

Waar wacht je nog op?

Met gebruik van het Mendix platform en deze 5 pilaren gelooft Mendix dat je snel impactvolle digitale diensten en producten kunt opleveren. Wil jij ook het verschil gaan maken met digitale oplossingen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demo.

(Online) demo inplannen    Lees meer over het manifesto