Top 10 voordelen van TimeXtender

timextender, business intelligence, data management platform, data management

TimeXtender is een grote speler op het gebied van Data Management. Het platform wordt dan ook door een groot aantal van onze klanten gebruikt zoals Colliers, Heijmans en VPS. Als TimeXtender Partner of the Year (2019-2020) kunnen wij dan ook veel voordelen benoemen om voor dit innovatieve platform te kiezen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de top 10 voordelen op een rijtje gezet.

timextender, data warehouse automation, data warehouse, data management, data integration

TimeXtender Data Management

Allereerst een korte uitleg over TimeXtender. TimeXtender is een Data Management Platform dat wordt gebruikt voor het verzamelen en beheren van data en business logica. Het platform functioneert daarbij eigenlijk als een soort fundering voor je data waar je bovenop diverse datagedreven dashboards, portalen en applicaties kunt bouwen. Het platform helpt organisaties in het dataproces vanaf het binnenhalen van de data tot aan het visualiseren van de data.

Sinds de oprichting van TimeXtender in 2006 heeft het Data Management Platform grote stappen gemaakt in de ontwikkeling. In die 14 jaar zijn er dus ook veel voordelen toegevoegd aan het platform. Hieronder lees je onze top 10 voordelen van TimeXtender.

#1 Key Features

TimeXtender heeft door middel van onderzoek en ontwikkeling veel maatregelen genomen om de technologie van het platform door de jaren heen verder te ontwikkelen en op die manier up-to-date te houden. Het platform biedt daardoor een van de snelste, meest geavanceerde en innovatieve technologieën in de markt. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om makkelijk moderne dataparken te bouwen, implementeren en beheren. Bekijk hier alle features.

#2 Snelheid

Met het Data Management Platform van TimeXtender heb je de snelste manier om een modern datapark te bouwen voor je analytics en AI. Deze snelheid is mogelijk doordat alle data al is voorbereid en wordt beheerd zonder dat daar code aan te pas komt. De slogan van TimeXtender is niet voor niets ‘Because Time Matters’. Het besparen van tijd is een van de belangrijkste doelstellingen van TimeXtender. Om dit te kunnen bereiken wordt er veel gewerkt aan de snelheid en de versnelling van het platform. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat zakelijke gebruikers direct toegang hebben tot hun data en er daarnaast veel uren en geld worden bespaard. Waardoor het makkelijk wordt om te investeren in strategische en baanbrekende initiatieven.

#3 Automatisering

TimeXtender is trots op het feit dat ze een technologische innovator zijn die de volle kracht van automatisering benut. De kern van de TimeXtender-technologie is dan ook de krachtige automatiseringsengine. Deze engine helpt in het dataproces vanaf het binnenhalen van de data tot aan het visualiseren van de data en automatiseert dat proces volledig.

#4 Ervaring

Met 14 jaar aan ervaring heeft TimeXtender duizenden implementaties uitgevoerd in meerdere verticale industrieën en geografische regio’s, verspreid over zes continenten en 95 landen. Dat zijn duizenden klanten die tijd besparen door middel van TimeXtender.

#5 Consolidatie

De technologie van TimeXtender vereenvoudigt het datavoorbereidingsproces. Een manier waarop het platform dat doet is door jou als gebruiker los te maken van het gebruiken van een lappendeken aan tools en je kennis te laten maken met een enkel en compleet databeheerplatform. Een die zorgt voor een naadloze en nauwe integratie voor het bouwen, implementeren en beheren van je corporate data estate.

#6 Connecties

databronnen, timextender connectors, dataconnector, timextender data, timextender compatible

TimeXtender-technologie maakt snel verbinding met vrijwel elke databron. Het platform is uitgerust met intelligente adapters voor een aantal van de meest populaire bronsystemen. Deze adapters halen data op met behulp van de bedrijfslogica van de bronsystemen. Met de AnySource-connector wordt het mogelijk om verbinding te maken met elke OLE DB- of ADO-databron. Met de Custom Data Source-connector is het ook mogelijk om elke optie aan te sluiten die werkt in combinatie met een afzonderlijke provider of driver om toegang tot databronnen mogelijk te maken die niet standaard ontsloten worden door de connectoren vanuit TimeXtender. Op deze manier kun je eenvoudig je analytische data catalogiseren, verplaatsen, transformeren en documenteren.

#7 Documentatie

TimeXtender documenteert automatisch en snel je analysegegevens voor een gemakkelijke naleving. Dit doet de tool door middel van documentatie, traceerbaarheid, beveiliging, aggregatie en volledige versiebeheer te bieden.

#8 Samenwerking met Microsoft

Microsoft,microsoft partnerDoor de compatibiliteit van TimeXtender met Microsoft-technologieën kun je snel je moderne dataplatform op Microsoft-dataplatforms (zoals Microsoft Azure) bouwen, implementeren en beheren. TimeXtender heeft een technologische samenwerking met Microsoft. Daarnaast is E-mergo Microsoft Gold Partner, dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om hun data en hun dataplatform aan te passen aan hun behoeftes en voorkeuren; zoals on-premise, hybride of in de cloud.

#9 Geloofwaardigheid

Er zijn over de jaren heen tal van rapporten geschreven die de TimeXtender-technologie en de branchestatus in zijn geheel hebben geëvalueerd en geanalyseerd, zoals bijvoorbeeld het Eckerson Rapport. Via de button hieronder krijg je een uitgebreid overzicht van deze rapporten.

TimeXtender CasesTimeXtender Rapporten

#10 Kies een goede partner

Wanneer je gaat werken met TimeXtender is het belangrijk dat je een goede partner kiest. TimeXtender heeft in totaal wereldwijd zo’n 170 partners, waaronder E-mergo. E-mergo is TimeXtender partner of the year 2019 én 2020. Wij hebben een groot aantal implementaties gedaan en werken nauw met TimeXtender samen aan nieuwe releases. Door onze ervaringen zijn wij in staat om ook complexere implementaties te voltooien zoals het combineren van TimeXtender met ingewikkelde SAP omgevingen.

 

Meer weten?

Schrijf je dan in voor een live demo van het TimeXtender platform. Deze vindt op 14 oktober live plaats via Microsoft Teams. Reserveer nu jouw digitale plekje via de button hieronder.

TimeXtender Live Demo

 

Bron: Dit blog is geïnspireerd op een eerder verschenen blog in het Engels op www.timextender.com