BI in de bouw, ebook, bouw, business intelligence ebook

E-mergo heeft al veel bekende bouwbedrijven mogen helpen met de implementatie van Qlik producten. Met onze specialistische kennis kunnen wij ervoor zorgen dat jouw Business Intelligence in de bouwsector optimaal ingericht wordt en dat alle bestaande databronnen-en systemen naadloos in één applicatie worden geïntegreerd. Voor de bouwsector hebben wij verschillende bedrijfsprocessen mogen optimaliseren met behulp van Qlik. Bijvoorbeeld voor inkopers, HR medewerkers, finance medewerkers, projectmanagers, en portfoliomanagers.

Bouwbedrijven hebben bij elk project te maken met veel verschillende partijen zoals leveranciers en ketenpartners. Dit is het resultaat van verregaande specialisaties in de bouw wat ertoe geleid heeft dat er voor verschillende onderdelen, verschillende partijen benaderd moeten worden. Zo wordt één bouwproject met een enorm scala aan bedrijven gerealiseerd. Al deze bedrijven brengen natuurlijk ook een hoop data met zich mee. Zonder goede software betekent dit dat het onmogelijk wordt om analyses te maken. Daarom keren veel bedrijven zich steeds vaker tot Business Intelligence in de bouwsector (BI).

In dit ebook zul je precies lezen waarom Business Intelligence zo belangrijk is in de bouwsector. Je zult zien hoe klanten als Dura Vermeer, VolkerWessels en Heembouw verschillende bedrijfsprocessen hebben geoptimaliseerd met behulp van BI software. Ook zullen verschillende voorbeelden van projectdashboards, inkoopdashboards en cashflowdashboards aan bod komen. Daarnaast wordt de toegevoegde waarde van geografische analyses, externe data en BI extensies getoond.

 

 

 

Klanten die in dit ebook verschijnen

heembouw, bi qlik, business intelligence in bouw, bouw branche bi,e-mergo croon tbi, croon elektrotechniek, e-mergo,business intelligence, dura vermeer,bi,business intelligence,qlik,qlik dura vermeer,e-mergo volkerwessels

Download het Ebook 'BI in de Bouw'

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.