20 Jaar | 3D-object

Dit is het vierde blog in een serie over E-mergo’s 20-jarig bestaan. Klik hier voor alle blogs uit deze serie.

In een eerder blog kondigde we al aan dat we dit jaar ter ere van ons 20-jarig bestaan op de fiets stappen richting Aarhus. In deze vierde video zie je naast de eerste training in de nieuwe fietstenues ook hoe collega Rory Smith het 3D-object heeft gemaakt dat speciaal voor deze reis is ontwikkeld en die zowel door de groep fietsers als de andere groepen collega’s in delen wordt meegenomen.

E-mergo, jubileum, 20 jaar

E-mergo bestaat 1 oktober 20 jaar en om dit te vieren stappen we op de fiets richting het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus, Denemarken. Om TimeXtender een blijvend aandenken te geven aan ons bezoek heeft onze collega Rory het E-mergo logo 3D gemodelleerd en uitgeprint met behulp van een 3D-printer. Het logo is opgesplitst in drie delen, zo kan elke groep een deel meenemen tijdens hun reis. Niet iedereen gaat namelijk op de fiets naar Aarhus. Naast de groep fietsers zijn er ook twee groepen die onderweg naar Aarhus met de auto Hamburg of Legoland aandoen. Het 3D-object brengt deze drie groepen dus letterlijk weer samen in Aarhus.

In de video hieronder laat Rory zien hoe het 3D-object gemaakt is:

 

Op de hoogte blijven van ons avontuur?

Wil jij op de hoogte blijven van onze fietstocht naar Aarhus en de volgende video niet missen? Volg ons dan via LinkedIn of Instagram.

LinkedInInstagram

E-mergo & TimeXtender

Het bouwen van een traditioneel data warehouse kost veel tijd en veel geld. Bovendien is het toevoegen of migreren van databronnen vaak niet eenvoudig door handmatige bewerkingen van developers en een gebrek aan documentatie. TimeXtender brengt hier verandering in door veel werkzaamheden te automatiseren. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen. Dat is dan ook de reden dat E-mergo partner is van TimeXtender. Wij zetten het platform veelvuldig in voor klanten zoals Colliers, Facilicom en Heijmans. Wil je meer weten over dit innovatieve data management platform? Schrijf je dan in voor een live demo via Microsoft Teams.
timextender partner of the year

Inschrijven