20 Jaar | E-mergo stapt weer op de fiets!

E-mergo 20 jaar, Aarhus

E-mergo bestaat 1 oktober 2021 alweer 20 jaar. Zo’n bijzonder jubileum kunnen wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en daarom stappen wij op de fiets richting Aarhus in Denemarken. Op woensdag 29 september zullen we vertrekken vanaf ons kantoor in Delft zodat wij op de dag van ons jubileum aankomen in Aarhus. Klinkt dit herkenbaar? Dat kan kloppen! In 2016 zijn wij naar Qlik in Zweden gefietst voor ons 15 jarig bestaan.

E-mergo, jubileum, 20 jaar

Waarom gaan we naar Aarhus?

Onze managing director Jaco Geluk legt het je uit in deze video!👇

Wij zullen richting Aarhus gaan fietsen omdat TimeXtender in deze stad is opgericht. Als TimeXtender Partner of the Year (2019&2020) vonden wij het een leuk idee om voor ons 20 jarige jubileum hier naartoe te fietsen. De tocht zal door E-mergo collega’s in estafettevorm worden gefietst. Bij aankomst in Aarhus zullen wij onthaald worden door medewerkers van TimeXtender. Waarom op de fiets? Dit komt doordat wij een aantal jaar geleden naar Lund(oprichtingsstad van Qlik) in Zweden zijn gefietst voor ons 15 jarige jubileum en naar Freiberg(zusterstad van Delft) in Duitsland voor ons 10 jarige jubileum. Deze traditie houden we graag in ere!

timextender

Hoe gaat de reis eruit zien?

29/09 – 02/10 Fietstocht
Onze collega Richard heeft voor de fietsploeg een gedetailleerde route opgesteld. De route is opgedeeld in de volgende blokken: 0 – 40Km, 41 – 80Km, 81 – 120Km, 121 – 160Km, 161 – 200Km, 201 – 240Km en 241 – Finish. In de ochtend zullen we elke keer rond 6 uur vertrekken. Dag 1 en 2 zullen dan ieder geval rond 18:00 aankomen en op de laatste dag gaat het ons lukken om rond 17:00 te finishen. De 120Km fietsers geven aan elkaar het estafette stokje (lees GPS-tracker) door om zo heel de afstand te overbruggen. De 80Km en 40Km fietsers, fietsen blokken van de afstand en mogen zelf de keuze maken of ze tegelijk met de 120Km fietsers een bepaalde route afleggen. De één vindt het tempo prettig de ander drinkt liever een bakje koffie onderweg. Die vrijheid moet er zijn. De locatie van de Camper en van de 120Km fietsers zijn te allen tijde bekend m.b.v. GPS trackers. Hierdoor is het voor iedereen in te plannen waar ze de 120Km fietsers en/of de camper gaan tegenkomen gaan tegenkomen. De camper wordt bestuurd en geregeld door collega’s Vincent en Jan-Paul. Op vrijdag 1/10 komen de fietsers om 17.00 aan bij TimeXtender in Aarhus. Hier zullen TimeXtender medewerkers samen de groepen uit Legoland en Hamburg op hen wachten.
30/9 – 1/10 Legoland & Hamburg
Donderdag zal de Legoland groep vooral in de auto doorbrengen richting Legoland. Na zo’n 8,5 uur komen zij aan bij het hotel waar een gezamenlijk diner volgt. Na een ontbijtje in het hotel volgt dan op vrijdag het bezoek aan Legoland. Hier vertrekt de groep rond half 4 om op tijd bij TimeXtender aan te komen in Aarhus voor het onthaal van de fietsers. De Hamburg groep vertrekt ook vroeg op donderdag zodat zij na 4-5 uur rijden in Hamburg aankomen. Hier volgt een gezamenlijke lunch en een leuke middagactiviteit. Tot slot gaan zij ’s avonds gezamenlijk dineren en wellicht wel wat drankjes doen. Na een nacht in het hotel en een goed ontbijtje vertrekt de Hamburg groep op tijd zodat zij ook vrijdag om 17.00 in Aarhus bij TimeXtender aanwezig zijn.
01/10 Aankomst in Aarhus
Op 1 oktober bestaat E-mergo officieel 20 jaar! Op deze dag verzamelen de verschillende stromen zich bij het TimeXtender hoofdkantoor in Aarhus. Hier volgt een receptie bij TimeXtender en een diner.
02/10 Dag & avondprogramma in Aarhus
In samenwerking met TimeXtender is er door onze collega Erik een dagprogramma geregeld voor zaterdag 2 oktober. Voor het dagprogramma kan gekozen worden uit 3 keuzetracks met opties zoals een stadswandeling en een museumbezoek. Het idee is dat elke medewerker zelf kan kiezen wat hij/zij wil gaan doen. Voor het avondprogramma zijn collega’s Saskia en Louis aan de slag geweest. Zij hebben samen met een Deens eventbureau een gaaf avondprogramma voorbereid in typisch Deense sfeer. De hele reis wordt natuurlijk een grote belevenis maar het avondprogramma vormt echt een spetterend einde van de viering van ons 20 jarig bestaan. Over de avond zelf laten we nu nog maar weinig los behalve dat het eten, drinken en dansen zal bevatten!

Op de hoogte blijven van ons avontuur?

Wil jij op de hoogte blijven van onze fietstocht naar Aarhus en de volgende video niet missen? Volg ons dan via LinkedIn of Instagram.

LinkedInInstagram

E-mergo & TimeXtender

Het bouwen van een traditioneel data warehouse kost veel tijd en veel geld. Bovendien is het toevoegen of migreren van databronnen vaak niet eenvoudig door handmatige bewerkingen van developers en een gebrek aan documentatie. TimeXtender brengt hier verandering in door veel werkzaamheden te automatiseren. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen. Dat is dan ook de reden dat E-mergo partner is van TimeXtender.Wij zetten het platform veelvuldig in voor klanten zoals Colliers, Facilicom en Heijmans. Wil je meer weten over dit innovatieve data management platform? Schrijf je dan in voor een gratis live demo.
timextender partner of the year

Inschrijven